Goda arbetsförhållanden för Creativ Companys partners

När du skapar fantasifulla figurer av modellera, klipper ut juldekorationer eller målar bilder med våra glada färger kan du vara säker på att vi har kontrollerat arbetsvillkoren för dem som tillverkar våra produkter. Vi är medlemmar i amfori BSCI, en internationell sammanslutning av företag som arbetar professionellt med att säkerställa efterlevnad av standarder för goda arbetsvillkor hos tillverkare, särskilt i utvecklingsländer.

Amfori BSCI ansvarar för att utbilda kontrollanter i enlighet med stränga krav. Kontrollanterna besöker tillverkarna och kontrollerar arbetsvillkoren i enlighet med harmoniserade riktlinjer och standarder baserade på amforis BSCI-uppförandekod.

Som medlem i amfori BSCI säkerställer vi att våra många tillverkare arbetar kontinuerligt med att förbättra arbetsvillkoren för sina anställda. Detta inkluderar regler om barnarbete, arbetsplatssäkerhet, lönevillkor, arbetstider, sjukförsäkring och likabehandling. På så vis kan vi bidra till den kontinuerliga förbättringen av arbetsvillkoren hos våra tillverkare.

Läs mer på amfori.org

Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
© Creativ Company