Viktigt att veta när du beställer

Minimumbeställning vid flerköpspris (vid 6 förp.)

Vid de flesta produkter i samband med priset, finns det en beställningsmängd/antal som anger minimum beställning för att få det angivna priset. Det angivna priset är priset per st./frp. - i detta pris är flerköpsrabatten redan dragen. Observera, att priset endast gäller vid köp av samma artikelnummer (t.ex. samma färg).

Innehåll (12 st./1 förp)

Om en vara innehåller mer än en enhet, är innehållet angivet tillsammans med priset. Om du köper en vara, där det står '12st/1frp', betyder det, att du köper en förpackning med 12 st.

Symbolförklaring

På hemsidan kommer du att lägga märke till olika symboler vars betydelse vi nu ska förklara. Meningen är att dessa symboler ska guida dig genom dina inköp och ge dig viktig information. Annars kan 12000 produkter lätt bli lite mycket att hålla reda på.

Erbjudande

Denna artikel har ett nedsatt pris i förhållande till ordinarie pris.

Outlet

Spara upp till 90 % i vår outlet. Här finns basvaror som vi säljer till nedsatt pris för att göra plats för nyheterer, utgående artiklar eller små partier som köpts in för ändamålet.

New

Ny artikel i sortimentet.

Gratis idéer, så här gör du...

Använd och bli inspirerad av vårt gratis arkiv med idéer till kreativa projekt. Alla våra idéer har ett unikt nummer. I våra kataloger visas detta nummer på idébilden. Skriv in numret i sökfältet på vår hemsida, så får du en steg-för-steg beskrivning med foto och text.

Video

Det finns en film till denna produkt eller idé. Se och ladda ner filmer på: creotime.com/video

FSC® - ett ansvarsfullt skogsbruk

FSC®-märket på våra produkter innebär att de är gjorda av material från FSC®-certifierade skogar och andra ansvariga källor. FSC® (Forest Stewardship Council®) är ett globalt ideellt certifieringssystem. FSC® ställer krav på både socialt, miljömässigt och ekonomiskt hållbart skogsbruk. Läs mer om FSC® på www.fsc.org. Leta efter FSC®-logotypen, som placeras bredvid våra FSC®-märkta produkter.

Svanenmärkning

Svanen är en nordisk miljömärkning (ej för livsmedel). Varor med symbolen indikerar att produkten är bland de minst miljöskadliga i den aktuella produktkategorin.

Der blaue Engel 

Der blaue Engel är en erkänd tysk miljömärkning. Kartong som märks med detta märke är tillverkade av 100 % återvunnet papper och tilldelas endast de produkter som tar största möjliga hänsyn till miljön från tillverkning till återvinning.

A-märket

Produkten begränsar både miljöpåverkan och negativa hälsoeffekter hos barn, ungdomar och vuxna. Produkten uppfyller skärpta krav utöver gällande lagstiftning, framtaget av det gemensamma rådet för formgivning och hobbymaterial.

Oeko-Tex 100

Oeko-Tex 100 är en märkning för textilier, vilket garanterar att alla strikta krav på t.ex. färgning, azofärgämnen, bekämpningsmedel och konservering uppfyller alla gällande regler. Det är en märkning på själva textilien, vilket innebär att det ligger stor vikt på slutanvändaren och kan därför inte miljömärkas.

CE-märkning

Produkten överensstämmer med gällande lagstiftning för 'Leksaker' eller 'Elektriska och elektroniska produkter'. Är det en leksak som kräver en varningstext, kan denna ses på vår hemsida.

Livsmedelsgodkänd

Godkänd för kontakt med livsmedel i enlighet med de europeiska kraven i EU-förordningen 1935/2004

Syrafritt

Produkten är syrafri och PH-neutralt

Pappret är ligninfritt

Produkten är ligninfri

Brandfarlig

Miljöfarlig

Hälsofara

Frätande

Kronisk häsofara

Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu