Symbolförklaring

Viktigt att veta när du beställer

Minimumbeställning vid flerköpspris (vid 6 förp.)

I den dynamiske blok herunder vises tekst til EDU kunder. Blokken hedder: "Symbol explanation - EDU - Minimum order at the multi purchase price"

I den dynamiske blok herunder vises tekst til B2B og B2C kunder. Blokken hedder: "Symbol explanation - B2C/B2B - Minimum order at the multi purchase price"

Innehåll (12 st./1 förp)

Om en vara innehåller mer än en enhet, är innehållet angivet tillsammans med priset. Om du köper en vara, där det står '12st/1frp', betyder det, att du köper en förpackning med 12 st.

Symbolforklaring

På hemsidan kommer du att lägga märke till olika symboler vars betydelse vi nu ska förklara. Meningen är att dessa symboler ska guida dig genom dina inköp och ge dig viktig information. Annars kan 12000 produkter lätt bli lite mycket att hålla reda på.

Erbjudande

Denna artikel har ett nedsatt pris i förhållande till ordinarie pris.

Outlet

Spara upp till 90 % i vår outlet. Här finns basvaror som vi säljer till nedsatt pris för att göra plats för nyheterer, utgående artiklar eller små partier som köpts in för ändamålet.

New

Ny artikel i sortimentet.

Gratis idéer, så här gör du...

Använd och bli inspirerad av vårt gratis arkiv med idéer till kreativa projekt. Alla våra idéer har ett unikt nummer. I våra kataloger visas detta nummer på idébilden. Skriv in numret i sökfältet på vår hemsida, så får du en steg-för-steg beskrivning med foto och text.

Syrafritt

Produkten är syrafri och PH-neutralt

Pappret är ligninfritt

Produkten är ligninfri

CE-märkning

Produkten överensstämmer med gällande lagstiftning för 'Leksaker' eller 'Elektriska och elektroniska produkter'. Är det en leksak som kräver en varningstext, kan denna ses på vår hemsida.

Livsmedel-godkåndt 

Godkänd för kontakt med livsmedel i enlighet med de europeiska kraven i EU-förordningen 1935/2004

Svanenmärkning

Svanen är en nordisk miljömärkning (ej för livsmedel). Varor med symbolen indikerar att produkten är bland de minst miljöskadliga i den aktuella produktkategorin.

Oeko-Tex 100

Oeko-Tex 100 är en märkning för textilier, vilket garanterar att alla strikta krav på t.ex. färgning, azofärgämnen, bekämpningsmedel och konservering uppfyller alla gällande regler. Det är en märkning på själva textilien, vilket innebär att det ligger stor vikt på slutanvändaren och kan därför inte miljömärkas.

A-märket

Produkten begränsar både miljöpåverkan och negativa hälsoeffekter hos barn, ungdomar och vuxna. Produkten uppfyller skärpta krav utöver gällande lagstiftning, framtaget av det gemensamma rådet för formgivning och hobbymaterial.

Der blaue Engel 

Der blaue Engel är en erkänd tysk miljömärkning. Kartong som märks med detta märke är tillverkade av 100 % återvunnet papper och tilldelas endast de produkter som tar största möjliga hänsyn till miljön från tillverkning till återvinning.

Brandfarlig

Miljöfarlig

Hälsofara

Frätande

Kronisk häsofara

Kreativ Inlärning

Idé och/eller material till en intelligensstimulerande aktivitet för 3 till 11-åriga barn

Storkøb

Køb stort ind, og få en ekstra god pris! Med vores storkøb får du en særlig god rabat på mange af vores mest populære varer, hvis du køber en større mængde.

Øget indtjening

Disse varenumre indeholder en større mængde varer - oftest 5-10 af hver variant. Ved køb af disse varenumre opnår du en besparelse sammenlignet med at købe varerne enkeltvis eller i mindre mængde. Dermed kan du øge din indtjening.

© Creativ Company