Creativ Companys vision

På Creativ Company vill vi utveckla världen genom fantasi, kreativitet och lek. Vårt mål är att göra det enkelt och roligt att utvecklas och hitta glädjen i att skapa. Därför arbetar vi varje dag med att erbjuda de bästa kreativa produkterna och kvalitativa pedagogiska leksakerna, samt olika inspirationskällor för kreativitet och lek för privatpersoner, företag, skolor och institutioner.

Creativ Company strävar efter att vara den bästa, mest mångsidiga och kreativa leverantören av hobby- och hantverksprodukter i Europa

Creativ Company strävar efter att vara den bästa, mest mångsidiga och kreativa leverantören av hobby- och hantverksprodukter i Europa

Barn är framtiden

Creativ Company vill främja barns kognitiva förmågor och utveckling genom att uppmuntra dem att lära sig genom kreativitet, lek och fantasi. Detta eftersom vi vet att dessa nyfikna, kreativa och lekfulla barn kommer att växa upp till framtidens vuxna som måste hitta nya sätt att utforska och lösa både globala och vardagliga utmaningar.

Kreativitet och lek skänker glädje, ger oss energi och en känsla av rofylldhet när vi behöver det

Creativ Company strävar efter att bygga broar mellan hjärna, hand och hjärta. För vi är övertygade om att kreativa aktiviteter och pedagogisk lek ger oss en välbehövlig paus från en hektisk vardag. När vi följer flödet i skapande aktiviteter och lek bidrar det till att göra oss glada, ger oss mer energi och en känsla av rofylldhet. Det bidrar även till att göra vår omvärld till en mer spännande och färgstark plats.


Vi vill värna om vår värld

Creativ Company vill bidra till hållbara framsteg och hållbar tillväxt i världen. Vi utvecklar och utökar ständigt vårt sortiment av hållbara, miljövänliga och ekologiska produkter och det går även att återanvända vissa av våra förpackningar i våra kreativa idéer.

Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu