Creativ Company - din B2B leverantör av hobbyartiklar

Letar du efter en leverantör av hobbymaterial? Hos Creativ Company hittar du mer än 12 000 hobbyprodukter för företag och – vi har allt inom hobby och kreativitet, från kundvänliga kit där allt material ingår till massor av enstaka produkter som färg, kartong och saxar. Som leverantör av hobbyartiklar hanterar vi alla typer av B2B-kunder. Kontakta oss redan idag och låt oss diskutera dina alternativ för att bli en business to business-kund hos Creativ Company.

Bli B2B kund och få massor av fördelar

  • Få specialpriser efter överenskommelse.
  • Ta emot erbjudanden, nyheter och trender före alla andra.
  • +20 000 hobbyartiklar för företag.
  • Massor av displaylösningar till din butik
Psst … Är du redan kund? Logga in här >
Collage
Har du några frågor
Vi är alltid redo att hjälpa dig.

Vem är Creativ Company?

Mer än 20 år av lek och kreativitet märks. Med våra +20 000 hobbyartiklar gör vi världen roligare och färgstarkare i mer än 46 länder. Vi är en ambitiös och innovativ leverantör av hobbyartiklar och baserat på aktuella trender utvecklar vi ständigt nya DIY-kit, enstaka produkter och kreativa idéer för återförsäljare.

Vem är Creativ Company?

Mer än 20 år av lek och kreativitet märks. Med våra +20 000 hobbyartiklar gör vi världen roligare och färgstarkare i mer än 46 länder. Vi är en ambitiös och innovativ leverantör av hobbyartiklar och baserat på aktuella trender utvecklar vi ständigt nya DIY-kit, enstaka produkter och kreativa idéer för återförsäljare.

Skapa företagskonto

Som B2B-onlinekund får du allt detta och mycket därtill:

 

  • Få specialpriser efter överenskommelse.
  • Ta emot erbjudanden, nyheter och trender före alla andra.
  • +20 000 hobbyartiklar för företag.
  • Massor av displaylösningar till din butik
  • Kom ihåg – registrera dig för att få vårt inspirerande nyhetsbrev

Behöver du hjälp?

Har du frågor eller andra funderingar, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefon 031-561143.

Den bästa leverantören av hobbyartiklar

Creativ Company är platsen för B2B-företag som vill ha bra hobbyartiklar. Med över 12 000 produkter har vi allt från enskilda varor till färdiga kit som passar alla typer av kreativa hobbyer för olika målgrupper. Samtidigt erbjuder vi alltid användarvänliga lösningar och förmånliga priser till alla våra B2B-kunder. Om det låter lockande kan du enkelt registrera dig som B2B-kund på vår hemsida här på sidan.

Du kan också anmäla dig till vårt nyhetsbrev för B2B-kunder, där vi håller dig uppdaterad om de bästa erbjudandena och de senaste trenderna. På så sätt kan du alltid ligga ett steg före de andra. Anmäl dig till vårt B2B-nyhetsbrev här.

 

Vad behöver du veta om Creativ Company som företagskund?

Hos Creativ Company älskar vi kreativitet. Vi har ett stort utbud av spännande hobbyprodukter – och med över 12 000 hobbyartiklar är cchobby.dk en av de största online hobbybutikerna. Företaget grundades år 2000, och sedan dess har vi haft fart på. Idag säljer vi till kunder i över 46 länder, och vi fortsätter att utvecklas. Vi fokuserar ständigt på att utforska nya idéer och trender för att säkerställa att våra koncept förblir fräscha, moderna och tilltalande. Som din B2B-samarbetspartner är vårt mål att bidra till din framgång genom att leverera kvalitetskoncept som stärker ditt varumärke och skapar försäljning.

 

Vilka fördelar har jag som B2B-kund?

Om du vill vara B2B-kund hos Creativ Company får du massor av fördelar. Du får specialpriser, bra erbjudanden och skräddarsydda avtal som passar ditt företag. Du får också tillgång till massor av marknadsföringsmaterial som hjälper dig att skapa försäljning – och du kan enkelt använda materialet i din butik och i din online-marknadsföring.

Koncept: Utforska våra olika koncept som du lätt kan implementera och presentera i din butik. Alla våra koncept är baserade på de senaste trenderna inom kreativitet – och du hittar en översikt över alla konceptets produkter, DIY-kit och idéer.

Skyltar: Våra skyltar är perfekta om du vill skapa uppmärksamhet och stämning i din butik. Placera skyltarna strategiskt vid produkter och kreativa idéer så att du fångar dina kunders intresse. Alla våra skyltar är klara att ladda ner och skriva ut.

Video: Ladda ner våra gratis videor och använd dem för att skapa uppmärksamhet i din butik eller på sociala medier. Om du använder den i butiken är det lämpligt att visa den tillsammans med en display.

Displayer: Du kan få snygga displayer som hjälper till att visa produkterna på ett snyggt sätt i din butik. Välj mellan våra små borddisplayer för disken – eller våra större golvdisplayer med plats för många varor och idéer.

Guider: Med våra olika guider kan du vägleda dina kunder på bästa möjliga sätt. Ladda ner våra produktguider så att du enkelt kan rekommendera dina kunder vilka produkter de ska välja för olika projekt.

 

Sälj hobbyartiklar till olika målgrupper

Våra koncept är skapade med omsorg för att möta behoven i barn-, ungdoms- och vuxensegmentet, vilket säkerställer att ditt företag når ut till rätt målgrupp. Barn: Vi har lång erfarenhet av kreativa produkter och barn, vilket säkerställer att våra koncept appellerar till alla typer av barnfamiljer. Ungdomar: Vi följer ständigt med i vad ungdomar älskar så att vi kan utveckla produkter som talar direkt till deras intressen och livsstil. Vuxna: Vi strävar efter att skapa produkter av hög kvalitet som uppfyller de olika behoven hos våra vuxna kunder. Vårt mål är att skapa ett inspirerande koncept där vuxna kan fördjupa sig i sina passioner, utmana sig själva och samtidigt njuta av processen att skapa något unikt.

 

Frågor

Är du nyfiken på vad en B2B-kund är och vad B2B betyder, så läs vidare i avsnittet nedan där vi svarar på frågorna:

Vad betyder B2B?

B2B står för business-to-business. Det indikerar att handel och affärer sker mellan två företag istället för mellan ett företag och en individuell konsument. I kontexten av kreativa hobbies innebär det att leverantörer och butiker samarbetar för att föra ut det bästa urvalet av hobbyartiklar på marknaden.

Vad är en B2B-avtal?

Ett B2B-avtal, eller business-to-business-avtal, refererar till handel mellan två företag. Det är ett strategiskt samarbetsavtal där ett företag levererar varor eller tjänster till ett annat företag. I vårt fall fokuserar vi på B2B-avtal inom hobbyartiklar.

Vad är en B2B-kund?

En B2B-kund är ett företag som köper produkter eller tjänster från ett annat företag. Inom hobbybranschen kan det vara en kreativ hobbybutik som köper spännande material och verktyg från en leverantör som Creativ Company via ett B2B-avtal.

Kan jag vara B2B-kund hos Creativ Company?

Ja, hos Creativ Company säljer vi också till B2B-företag – och därför kan du enkelt registrera dig som företagskund genom att uppge ditt företagsnamn, organisationsnummer, postnummer osv. När du är registrerad har du tillgång till specialpriser, erbjudanden, marknadsföringsmaterial och mycket mer.

Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu