Låt våren blomstra av kreativitet

Säg farväl till vinterns kyla med denna samling av idéer och material som gör våren extra kreativ. Låt dig inspireras av naturens spirande blommor som motiv, när du gör handgjorda dekorationer som håller hela säsongen. Gör även något speciellt av påsken som vårens högtid, där hela familjen samlas för god mat, mys och kreativitet. Här hittar du förslag på att göra kreativa påskpynt och påskägg med traditionella hantverk som t.ex att sy, virka och klipp och klistra.

 

>

{{ totalCount }} produkter

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

PÅSK

Påsken är vårens höjdpunkt och en högtid vi alla älskar. Vi njuter av fler soliga dagar och av påskliljorna och alla mysiga påsktraditioner. Men först och främst är påsken en tid då hela familjen samlas för att ha kul kring ägglekar, påskpynt och påskmiddagar. Så om du är ute efter inspiration har vi massor av kreativa påskaktiviteter alla kan njuta av, stora som små. Här hittar du allt från pappersklippningsaktiviteter till mer uppslukande aktiviteter med färg, kräppapper och fjädrar. 

PÅSKPYNT 

Välkomna våren med eget påskpynt. Traditionellt sett dekorerar vi påskkycklingar med gula fjädrar och påskäggen målas i färgglada vårtoner. Skapa en mysig påskstämning med pynt som hör säsongen till som exempelvis kaniner, kycklingar och massor av ägg. Ta fram hobbylådan och skapa dina egna påskdekorationer till fönsterbrädan, bordet och påskriset! 

PÅSKÄGG

Påskäggen är vårens stora klassiker eftersom det är här man kan låta fantasin flöda lite ägg-stra! När det gäller påskägg finns det verkligen något för alla smaker. Vi älskar att äta chokladägg, men även att dekorera riktiga ägg. Är du mer traditionellt lagd kan du blåsa ur dina egna ägg och måla direkt på äggskalet. Men du kan även skapa påskägg av papp och papper eller virka ett påskägg av garn. Oavsett vad du föredrar kan du njuta av en mysig påskstämning i hela hemmet. Och har du redan målarpenslarna framme kan du dekorera plastägg med ett enkelt påskblommotiv. Om fönsterbrädan behöver piffas upp kan du skära ut dina egna påskägg i kartong och använda dem som hängare. Du kommer snart att känna dig som en riktig ägg‑spert!

PÅSKKYCKLINGAR

Ingen påsk utan påskkycklingar. Påskkycklingar är ett av påskens mest populära motiv, de finns i många olika former, storlekar och stilar – och självklart med massor av piiip! De små gula påskkycklingarna är en självklar favorit hos de yngsta i familjen, och nu kan barnen enkelt skapa sina egna små gula dunbollar med polystyrenägg och Silk Clay®. Den självhärdande leran är superenkel för små händer att arbeta med. Och om finmotoriken skulle behöva en extra kick kan du smälta ihop rörpärlor och skapa små kycklingar på en pärlplatta.  

Kolla in vårt spännande urval av fjädrar och dun för påskkycklingar – vi erbjuder både naturliga och syntetiska fjädrar.

PÅSKHARAR

Hoppa in i vårt kreativa universum och träffa ett av de populäraste påskfigurerna – påskharen! Enligt traditionen är det påskharen som gömmer alla påskäggen i trädgården. Berätta den här historien för barnen med hjälp aven söt påskhare i gipsgasväv och polystyren. Sätt fast de långa öronen, de stora ögonen och den söta näsan och måla sedan haren i vackra färger. 

PÅSKBLOMMOR

Letar du efter ny inspiration, utöver de gamla påskklassikerna? Varför inte prova på att skapa blommor i kräppapper – en aktivitet där du verkligen kan låta fantasin blomma! Byt ut säsongens färska blommor mot evighetsblommor. Du kan njuta av dem om och om igen och de blir en vacker blickfång i mitten av påskmiddagsbordet. Prova till exempel att skapa påskliljor av kräppapper och upptäck att de liknar riktiga påskliljor.  Utforska vårt breda sortiment av kräppapper i olika vackra färger.

Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu