Socialt ansvar – en naturlig del av Creativ Companys DNA

Fysiska, mentala eller sociala utmaningar behöver inte vara ett hinder för att bli en del av en bra arbetsplats. På Creativ Company har vi varit engagerade i att skapa en dynamisk och inkluderande arbetsplats präglad av mångfald redan sedan vår start år 2000. Här finns utrymme för människor som av olika skäl har svårt att få fotfäste på arbetsmarknaden.

Vi gör alltid vårt yttersta för att hjälpa medarbetare som på grund av sjukdom, sociala eller familjerelaterade problem behöver stöd eller speciella villkor på arbetsplatsen.

Vi kan se att detta hjälper oss att uppnå våra mål för socialt ansvarstagande, samtidigt som det även är lönsamt i affärsmässigt och ekonomiskt hänseende. Att vara en del av ett företag som hjälper människor som annars är utestängda från arbetsmarknaden gör oss extra stolta. Det tillför vårt arbete en extra dimension som vi varken vill eller kan klara oss utan och det gäller oss alla.

Som barn fick Nicolai ett antal diagnoser och fick veta att han inte kunde räkna med bli något. Creativ Company gav honom möjlighet att ändra på detta – här utbildade han sig till landets yngsta fotograf och nu har han ett fast jobb. Möt Nicolai i videon här.

Servicecentret

Som en del av vårt CSR-arbete grundade vi i samarbete med Holstebro kommun 2006 en avdelning kallad ”Servicecentret”. Här kan femton personer genomföra praktisk utbildning, utvärdering och liknande kompetenshöjande program.

Läs mer om Servicecentret här

Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som gäst
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu