Köpvillkor

Creativ Company AB levererar i hela Sverige

Privatkunder

Betalning

Betala med betalkort, swish, förskottsbetalning eller faktura via Klarna

Betalkort

Alla vanliga betalkort accepteras. Vi använder säkerhetslösningen 3D-secure vid kortbetalningar.

Faktura via Klarna

Vi erbjuder betalning genom faktura i samarbete med Klarna. Läs om Klarna här: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/sv_se/invoice_tc

Swish

Vi erbjuder nu även betalning via Swish. Snabbt och enkelt! Betalning via Swish registreras omgående av oss och ordern hanteras inom kort

Förskott

Förskottsinbetalning går till på följande sätt:

Beställningen görs via vår kundservice på tel. 031- 56 11 43, totalsumman betalas in på vårt bankgiro 601-5598. Din order skickas när vi ser att betalningen har kommit oss tillhanda.

Observera att leveranstiden är längre vid detta betalningssätt, eftersom bankdagar tillkommer. Vi skickar din beställning först när inbetalningen kommit oss till handa

För att genomföra ett köp måste du vara myndig (18 år)

Creativ Company reserverar sig rätten att neka köp eller leverans och ompröva köparens kreditvärdighet.

 

Frakt

Privatkunder

Till postombud, fraktkostnad 49,00 kr. inkl. moms

Hemleverans, fraktkostnad 69,00 kr. inkl. moms

Beställningar som levererats till postombud och överstiger en summa på 299.00 kr. inkl. moms levereras fraktfritt.

Ditt paket ligger kvar hos ombudet i 7 dagar. Du kan kostnadsfritt förlänga liggtiden med ytterligare 7 dagar i PostNords app. Skulle paketet inte hämtas, så returneras varorna till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr exkl. moms. Detta kommer på en separat faktura till dig.

 

Skolor, församlingar och andra verksamhet

Fraktkostnad 39,20 kr exkl. moms*

Beställningar som överstiger 239,20 kr. exkl. moms* levereras fraktfritt

Vid upphandlingsavtal kan andra fraktkostnader gälla.

Betalningsvillkor är faktura på 30 dagar.

 

Butik/Återförsäljare

Fraktkostnad 99,00 kr. exkl. moms*

Beställningar som överstiger 3000,00 kr. exkl. moms*levereras fraktfritt.

 

Moms på frakt

*Moms tillkommer på fraktkostnaden med 25%

Almindelig rabatkode (standard udgave)

Rabattkoder

Fraktkostnad tillkommer. Rabattkoden kan endast användas en gång och kan endast användas till köp från www.cchobby.se. Rabattkoden ska skrivas in i rabattkodsfältet i kassan, innan du avslutar din beställning och kan inte kombineras med andra rabattkoder. Rabattkoden kan inte bytas till kontanter eller användas till köp av presentkort. Erbjudandet gäller endast privatkunder. Alla priser är inkl. moms. Rabattkoden gäller endast hobbyprodukter och inte nyheter, redan nedsatta varor eller Cricut-varor eller Spectrum Noir-varor.

Om du upptäcker att du inte kan få rabatt på en av våra produkter kan det bero på att produkten har ingått i ett tidigare erbjudande under de senaste fyra veckorna och därför inte är på rea med rabatt.

Fri fragt rabatkode

Rabattkoder

Rabattkoden kan endast användas en gång och kan endast användas till köp från www.cchobby.se. Rabattkoden ska skrivas in i rabattkodsfältet i kassan, innan du avslutar din beställning och kan inte kombineras med andra rabattkoder. Erbjudandet gäller endast privatkunder. Alla priser är inkl. moms.

Om du upptäcker att du inte kan få rabatt på en av våra produkter kan det bero på att produkten har ingått i ett tidigare erbjudande under de senaste fyra veckorna och därför inte är på rea med rabatt.

Priser

Det är endast höjda skatter och avgifter eller om råvarupriser och valutakurser drastiskt förändras som prishöjning kan ske. Alla priser är exkl. moms. Vi använder oss av öresutjämning, avrundar uppåt till jämna kronor. Vi reserverar oss för prisändringar och utsålda varor i den utsträckning som är tillåten enligt gällande konsumenträttslagstiftning. Priserna på de produkter som ingår i våra kampanjer är tidsbegränsade och gäller så långt lagret räcker.

 

Ångerrätt och reklamation

Du har rätt att reklamera en skadad eller felaktig vara inom 3 år under förutsättning att varan var felaktig vid leveranstillfället. Vi uppmanar dig att reklamera omgående efter att felet upptäckts, 2 månader anses alltid som en skälig tid för anmälan. Om vi godkänner reklamationen skickar vi en ny vara, alternativt pengarna tillbaka. Skulle varan utgått ur vårt sortiment återbetalar vi köpesumman och de ev. utlägg och kringkostnader du har haft med reklamationen. Dessa redovisas med kvitto. Vid reklamation kontakta kundtjänst på tel. 031-561143 eller via mail mail@cchobby.se. Skicka aldrig varor i retur förrän du kontaktat oss.

Returadress:

Creativ Company AB
Gamla Flygplatsvägen 4
423 37 Torslanda

Eventuell tvist ska lösas av antingen Allmänna reklamationsnämnden (ARN) i Sverige eller European Commission Online Dispute Resolution (EU ODR).

ARN
Box 174
101 23 Stockholm

ARN på andra språk

EU ODR

Som konsument har du rätt att ångra ditt köp utan att ange skäl för detta inom 30 dagar, vid retur kontakta kundtjänst på tel. 031-561143 eller via mail mail@cchobby.se. Se returadress under kontaktinformation nedan. Tidsfristen för ångerrätt börjar när sista varan är levererad. Som konsument har ni rätt att öppna förpackningen för att kontrollera att och hur varan fungerar inom rimliga gränser. Om din hantering av varan inneburit en värdeminskning av densamma kommer vi att göra ett avdrag med ett belopp motsvarande denna värdeminskning.

När du utnyttjar ångerrätten för en enskild vara betalar vi tillbaka varans värde, du står för frakten. Då hela ordern returneras återbetalas även ev. tillkommande kostnader, du betalar dock för returfrakten.

Tänk på att ni som konsument ansvara för returen tills vi mottagit den. Vid specialbeställningar gäller ej ångerrätt.

Konsumentsverkets ångerblankett

 

Återbetalning

Som konsument har du rätt att återfå pengarna vid ångerrätt inom 14 dagar från den dagen ni kontaktat oss. Ni kan dock få vänta till dess varan kommit i retur till oss eller om bevis på retur kan uppvisas.

Återbetalning sker i första hand med samma betalningssätt som vid köpet. Vid annan återbetalningslösning kontaktas kunden för godkännande. Hela beloppet återbetalas, inklusive frakt, skatt och avgifter. Returfrakt står kunden för.

Som konsument har ni rätt att returnera en vara även om denna är använd eller skadad. Om din hantering av varan inneburit en värdeminskning av densamma kommer vi att göra ett avdrag med ett belopp motsvarande denna värdeminskning.

Ångerrätt/konsumentverket

 

Kontaktinformation

Creativ Company Sverige AB
Gamla Flygplatsvägen 4
423 37 Torslanda
Orgnr.: SE556672087501
Tel.: 031-561143
Fax: 031-565633
E-mail: mail@cchobby.se

 

Ångerrätt och reklamation för Företagskunder

Enligt köplagen har företag ingen ångerrätt om inte parterna kommit överens om det före köpet

Du har rätt att reklamera en skadad eller felaktig vara inom 2 år under förutsättning att varan var felaktig vid leveranstillfället. Vi uppmanar dig att reklamera omgående efter att felet upptäckts, 2 månader anses alltid som en skälig tid för anmälan. Om vi godkänner reklamationen skickar vi en ny vara, alternativt pengarna tillbaka. Skulle varan utgått ur vårt sortiment återbetalar vi köpesumman och de ev. utlägg och kringkostnader du har haft med reklamationen. Dessa redovisas med kvitto. Vid reklamation kontakta kundtjänst på tel. 031-561143 eller via mail mail@cchobby.se. Skicka aldrig varor i retur förrän du kontaktat oss.

Returadress:

Creativ Company AB
Gamla Flygplatsvägen 4
423 37 Torslanda

Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu