Smyckeskola. Verktyg till smycketillverkning

#v12275

När man ska tillverka smycken finns det några speciella verktyg, som gör arbetet enklare och resultatet bättre. Vi visar här de mest användbara.

#v12275
Välj produkter för idén

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totalbelopp
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
nr. 13010   Avbitartång En bra avbitartång kan man inte vara förutan. Der finns många olika på marknaden, både som cutter och sidavbitare. Oftast har man mer användning av en sidavbitare. Den kan klippa tätt inpå föremålet, ett måste när det gäller kedjor, stavar, metalltråd och smyckewire
Guide step %d
nr. 13016   Rundtång Den långa, runda spetsen används till att böja tråd och pärlstavar. Öglor, som görs med rundtång får storlek efter var på spetsen man arbetar. Vill man gärna göra flera i samma storlek, kan man markera på tången med en tuschpenna.
Guide step %d
nr. 13022   Universaltång Använd till att hålla med och till att öppna och stänga O-ringar. Med den tunna spetsen kommer man åt där det inte finns så mycket plats. Den kan även användas till att forma stavar och tråd med. Gapet är platt invändigt men rund utvändigt.
Guide step %d
nr. 13014   Plattång Kan användas till att hålla, öppna och stänga O-ringar med. Gapet är platt.
Guide step %d
nr. 13020   Böjd spetstång Den långa böjda spetsen ger möjligheten att komma åt där det annars kan vara lite svårt. Kan vara till hjälp när man vill hålla, öppna och stänga O-ringar med. Gapet är platt men utvändigt är tången rund och kan därför användas till att forma stavar och tråd med.
Guide step %d
nr. 13042   Special wiretång Kan göra avslutningar med wireklämmor mindre, än om man använder en plattång. Kan även användas till att lägga den avklippta bit tätt inpå, när man virar tråd eller stavar.
Guide step %d
nr 13004   Plattång med nylongap Tången är perfekt när man ska klämma utan att rispa dem, arbetar man i mjuka eller blanka föremål är denna tång ett måste. Lämpar sig även till att släta ut metalltråd som har böjt sig. Kläm hårt om tråden och dra den igenom.
Guide step %d
nr 13012   Pärlborrmaskin Specialmaskin för att rensa och justera pärlhålen med. Håll pärlan och spetsen av borren ner i lite vatten och slipa bort ojämnheter från pärlhålet. De två medföljande borrar är koniska. De 2 AA batterier som krävs, medföljer ej.
Guide step %d
nr 61620 & 61026   Smyckenål Smyckenålen är tillverkad av 2 st. wirar som har ett specialdesignat öga, som "trycks ihop" när nålen träs igenom en pärla. Nålen är lång, man kan därför trä på flera pärlor på samma gång. Finns i flera trådtjocklekar och längder.
Guide step %d
nr. 61619   Pärlskål Praktisk liten skål till de pärlor man arbetar med. Den trekantiga formen gör det enkelt att hälla tillbaka resten i påsen eller behållaren.
Guide step %d
nr. 61614   Pärlbord En praktisk möjlighet att kunna designa halsbandet innan det träs på wiren. De tre spåren på bordet används till att lägga i pärlor för att kunna se vilken ordning man vill trä på pärlorna . När mönstret är klart, träs pärlorna på wiren.
Guide step %d
nr. 61610   Pärlmatta Med en pärlmatta som underlag undgår man, att pärlorna rullar iväg. Perfekt att fästa pärlnålen i när den inte används. Praktisk som underlag, som också beskyddar bordet.
Redan registrerat dig? Ladda ner mallen
Utforska även
Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu