Skulpturlim

1 Burk, 1000 G
#39094
#39094
0% of 100
0
16
338,00 kr
Meddela mig
Slutsåld
(Åter i lager: 01-06-2024)
Ändra variant +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Vitt skulpturlim, som torkar transparent, blankt och hårt .

Teknik för mindre tygstycken: Häll lite Paverpol skulpturlim i en transparent plastpåse och lägg i tygstycket. Arbeta in limmet i tyget från utsidan av påsen och tas sen ut, överflödigt lim kan dras av (använd handskar). Nu kan du drapera det runt ett föremål. Skelett: Använd blomstertråd och forma en kropp som kläs med t.ex. aluminiumfolie och till sist ett lager målartejp. Efter drapering: Forma dockan/skelettet i en position, t.ex. stående, liggande osv. och låt det torka i 24 timmar. Färga Paverpol skulpturlim: Paverpols färgpulverfärg blandas (av en vuxen) med skulpturlimmet i påsen innan du lägger ner tygstycket. Det behövs bara en mycket liten mängd, så prova dig fram. Huvudregeln är 40 ml färg till 1000 gram skulpturlim. I stället för att arbeta i en påse kan du också blanda allt i en stor skål eller något annat klätt med plast (kom ihåg att bära engångshandskar).

Med detta skulpturlim kan du magiskt förvandla urtvättade textilier inklusive slitna T-shirts, bomullsgaze, garn, snöre till vackra, draperade ytor för alla slags föremål, som krukor, vaser m.m. Drapering är också en populär teknik att använda på små dockor/skulpturer gjorda av ett skelett av blomstertråd eller till större skulpturer formade av hönsnät. En otroligt spännande process med fantastiska resultat. Det är upp till dig om du vill måla den färdiga produkten med hobbyfärg eller liknande eller om du föredrar att färga skulpteringlimmet med Paverpol färgpulver innan du draperar. Paverpols A-miljömärkning är din försäkran om att produkten uppfyller extra stränga krav på miljöpåverkan och potentiella skadliga effekter hos både barn och vuxna.

Mer information
Art.nr.39094
Enhetburk
EAN8717202650019
Antal 1 burk
Antal 1000 g
Write Your Own Review
Endast registrerade användare kan skriva recensioner. Snälla du Logga in eller skapa ett konto
Mark image
A-märket - Produkten begränsar både miljöpåverkan och negativa hälsoeffekter hos barn, ungdomar och vuxna. Produkten uppfyller skärpta krav utöver gällande lagstiftning, framtaget av det gemensamma rådet för formgivning och hobbymaterial.
Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu