FRAKTFRITT: Använd koden 321854 och få fraktfritt när du handlar för mer än 199 kr.

Presentartiklar och presentidéer

Nothing beats giving gifts and seeing the joy in the eyes of the receiver. We've made it easy for you to find the perfect gift for both children and adults. Find inspiration here for both creative gifts that are ready to be given away as well as for homemade gifts that you and your children can make themselves. When you give a creative gift you give much more than can be seen with the naked eye: by giving a creative set as a gift, the creative experience is included in the package, while a homemade gift ensures the personal message shines through.

Inget känns så bra som att ge bort en present och se glädjen i mottagarens öga. Vi har gjort det enkelt för dig att hitta den perfekta presenten till såväl barn och vuxna. Här kan du låta dig inspireras till presenter som kan ges bort direkt och till hemgjorda presenter som du och barnen själva kan göra. Med en present till kreativitet får mottagaren också den kreativa upplevelsen med i paketet och med en hemgjord present kan d u se till att den personliga omtanken lyser genom.

Välj en kategori eller se alla produkter nedan

Artiklar 1-36 av 842

Page
per sida
Sätt stigande sortering
 1. Kalender
  stl. 19x23,5x4 cm, Ringpärm, rosa, 1 st.
  320,00 SEK
  Innehåller: 3 skiljeblad till 10 blanka sidor (120 g/m2). 10 dubbeltryckta sidor med prickar (dots), 7 dubbeltryckta sidor med evighetskalender till 5 veckor.

  Kalenderomslag i snyggt konstläder med ringpärm (6 ringar) och tryckknapp, för t.ex. bullet-, travelling- och creative journal inkl. sidor till notat, sidor med prickar (dots) och 5 veckers/månads kalender.
 2. Lackpistol
  1 st.
  256,00 SEK
  Lågtempererad värmepistol för smältning av lack. Använd med 8 mm. lackstänger.

  Standard CEE7 stik - 220-240V - 50Hz. 5W(20W)
 3. Diamond Dotz
  Ansikte, stl. 31x41 cm, 1 förp.
  351,00 SEK
  Materialset med små facettslipade och färgrika plastdiamanter som sätts på självhäftande, förtryckt tyg med den medföljande pennan. Använd tyget till framsidan av en kudde, upphängning i ram och liknande. Innehåller: Tryckt tyg, plastdiamanter, silikon, uppsamlingspenna, uppsamlingsbricka och beskrivning
 4. Lär dig måla med akvarell
  A5, 200 g, 1 set
  431,00 SEK
  Innehåller: Art Aqua akvarellfärger ½-pan i 12 färger, akvarellblock med 20 sidor samt penslar.

  Lär dig att måla med akvareller med detta övningskit som innehåller allt du behöver för att komma igång. Skanna QR-koden och bli tryggt guidad genom övningen, där du får lära dig en mängd olika akvarelltekniker. Till sist står du med en fin akvarellmålning.

  Akvarellfärgerna med högt pigment kommer i en metallbox. Dessa akvarellfärger av högsta kvalitet har imponerande färgegenskaper och hög ljusbeständighet. De är enkla att arbeta med och lämpar sig för både färgintensiv och ljusa målningar. Akvarellpapperet kommer i ett A5-block som innehåller 20 ark 200 g varmpressat papper med fin struktur. Vattenpenseln har fina nylonborst och ett ihåligt skaft av plast till vatten. Fylls upp och doserar enkelt vattnet med lätta tryck på skaftet. Den platta fläktborsten har nylonborst. Perfekt för att blanda färger och skapa effekter som gräs och hår. Med sina mjuka borst passar dessa två ponnyhårborstar särskilt väl för akvarellmålning. En liten platt borste och en stor rund för större ytor. Den lilla borsten med nylonborst är perfekt till mindre detaljer..

  QR-koden på produkten länkar till en detaljerad videoguide som introducerar spännande tekniker och steg-för-steg-instruktioner. Perfekt för nybörjare eller som en kreativ present. Rengör borstarna med vatten och låt dem lufttorka medan de ligger eller står så att håren inte böjs.

Artiklar 1-36 av 842

Page
per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company