Cyber Monday: Spara 30%* på ALLT - endast idag! Använd rabattkoden: CYBER30 i kassan. *Gäller endast privatkunder. Se övriga villkor på första sidan.
Kreativ jul

Julklappar, adventspresenter och julklappsinslagning

Vet du alltid vad du ska ge bort i julklapp? Här har vi samlat inspiration på presenter till kreativa barn och vuxna, DIY presenter som du själv kan göra och dessutom inspiration till personlig och kreativ presentinslagning. Du hittar även idéer till adventskalendern.

Julklappar, adventspresenter och julklappsinslagning
Fraktfritt vid köp över 299 SEK
Fraktfritt vid köp över 299 SEK
Leverans 2-4 vardagar
Leverans 2-4 vardagar

Välj en kategori eller se alla produkter nedan

Artiklar 1-36 av 103

Page
per sida
Sätt stigande sortering
 1. Inspiration: v14576 Nyckelringar av trä och "nyckelskåp"
  Den smala trähyllan, formad som en pratbubbla, används här till praktisk förvaring av nycklar. Upptill har vi sågat ut fyra skåror där nyckelringarna hängs upp. Nyckelringarna består av lädersnören med målade träföremål.
 2. Inspiration: v20001 Decoupage
 3. Inspiration: v14103 Stickad korg av pappersgarn

  Den stickade korgen är gjord av pappersgarn/Paperyarn med hjälp av en stickring i samma storlek. Därefter är varje korg fastsydd på en rund träbotten med förborrade hål.

 4. Inspiration: v13632 Målad flaskhållare med stämplad text

  Flaskhållaren av trä är patinerad med vattenförtunnad Plus Color hobbyfärg, så trädets ådror fortfarande kan anas. Därefter är text och grafik stämplad med förtunnad färg i andra nyanser från samma serie.

 5. Foam Clay®
  glitter,metallic, blå, ljusblå, grön, 3x14 g/ 1 förp.
  52,00 SEK
  Självhärdande lera med små frigolitkulor. Perfekt till att klä/modellera runt div. föremål. Levereras i praktiska burkar och skall förvaras i lufttätt emballage efter öppning

Artiklar 1-36 av 103

Page
per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company