Konfirmation

Konfirmations inbjudningar

Här hittar du inspiration till egentillverkade konfirmationsinbjudningar.

Det finns både idéer med beskrivningar och produkter som kan mixas och matchas i olika färger. Allt kan användas till att göra fina konfirmationsinbjudningar som du och konfirmanden kan göra tillsammans.

28 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
 1. Inspiration: v12919 Inbjudningskort med prickar och stjärnor

  Färdiga kort med med pärlemorseffekt, monterade med Vivi Gade Design papper samt kartong och papper från serien Color Bar. Dekorerat med utstansade stjärnor, rhinstenar, bomullssnöre och Pearl Pen.

 2. Inspiration: v15170 Svart/vit konfirmationsinbjudning med skjorta och fluga i strukturpapper med knappar av rhinestones
  Gör egna inbjudningskort till konfirmationen med en skjorta och fluga av strukturpapper och med självhäftande rhinestones som knappar.
 3. Inspiration: v12254 Kort
 4. Inspiration: v13416 Kortserie med rhinstenar och klänning av designpapper

  Inbjudningskortet är ett dubbelkort, med en klänning gjord av designpapper från Vivi Gade och Color Bar kartong. Dekorerad med självhäftande rhinstenar. Menykort och bordskort är gjorda av Color Bar kartong och dekoreras i samma stil som inbjudningen.

 5. Inspiration: v15173 Inbjudan till konfirmation med mobiltelefon och silhuettfigur
  Gör egna inbjudningar till konfirmationen med fina kartongetiketter med mobilmotiv och silhuet av en flicka. Konfirmationsinbjudningarna är dekorerade med strukturpapper, självhäftande rhinestones och pratbubblor.

28 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company