Pennfodral

1 St., Pirat, 21x9 cm, 245 g, Ljusnatur
#499661
#499661
0% of 100
0
7
36,00 kr
Lägg till i önskelista
I lager
Just nu är vår leveranstid 7-9 arbetsdagar.
Ändra variant +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Tygkasse i 100 % bomull med förtryckta motiv som du kan färglägga.

Detta pennfodral väntar verkligen på att bli dekorerat – oavsett om du föredrar att göra det med textilpennor eller textilfärg. Men innan du börjar är det bra att lägga ett lager papper, plast eller kartong mellan tyglagren så att färgen inte blöder igenom. När färgen har torkat värmer du motiven på pennfodralet med ett strykjärn så att de håller längre.

Med ett pennfodral som detta är det lätt för både stora och små att lyckas med sitt konstverk – motiven finns nämligen redan på plats, så allt du behöver göra är att välja dina favoritfärger och börja färglägga. När du är klar väntar ett personligt pennfodral som du kan använda i skolan, när du pluggar eller på hemmakontoret. Att dekorera pennfodralet är även ett perfekt kreativt projekt för alla barn som ska börja skolan..

Ett pennfodral måste inte bara vara praktiskt – det kan även vara snyggt, personligt och coolt. Allt beror på hur du väljer att dekorera ditt pennfodral. Men oavsett hur pennfodralet blir dekorerat kan du vara säker på att ingen kommer att ha ett likadant – varken i skolan eller på din studiekurs. När du har dekorerat klart pennfodralet kan du fylla det med massor av användbara skrivredskap – från blyerts- och kulspetspennor till färg- och tuschpennor. Om du vill ta dig an ännu ett kreativt projekt efter pennfodralet kan du alltid dekorera vår tygväska och skoväska i samma stil. Du kan även utforska vårt breda utbud av färdiga textilier – vi har allt från tygväskor till skopåsar, kökshanddukar och t-shirts, såväl med som utan tryck

11%
Mer information
Art.nr.499661
VarumärkenCreativ Company
Enhetst.
SäsongBasis
EAN5712854182669
Vikt 245 g
Antal 1 st.
Antal 1 st.
stl. 21x9 cm
Motiv/form pirat
Färg ljusnatur
Write Your Own Review
Du recenserar:Pennfodral, pirat, stl. 21x9 cm, 245 g, ljusnatur, 1st./ 1 st.
Your Rating
Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som gäst
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu