Mini DIY Kit Makramé

1 Förp., Nyckelringar, Matt Transparenta, Dusty Grön, Dusty Rosa, Ljusnatur
#977727
#977727
0% of 100
0
0
139,00 kr
Meddela mig
Slutsåld
(Produkten är slutsåld)
Ändra variant +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Innehåll: Rosenkvarts, aventurin, bergskristall, knytsnöre, nyckelring.

Med det här kitet kan du knyta små snygga nyckelringar med riktiga kristaller. Varje kristall symboliserar unika kvaliteter och energi. Läs mer om innebörden av varje kristall på det medföljande kortet.

Fascineras du av vackra kristaller och deras betydelse? Prova vårt Mini DIY Kit. Med det här kitet kan du knyta tre nyckelringar i mjukt macramésnöre – och med tre olika kristaller i. Varje kristall är noggrant utvald för sina unika egenskaper och symbolik – och på det lilla kortet i kitet kan du läsa mer om deras olika styrkor. Viktigt: Kristallerna är naturliga och varierar därför i storlek, form och färg.

Du kan även använda de snygga kristallnyckelringarna som väskdekoration. På så sätt kan du dra nytta av den lugnande energin vart du än går:.

  • Aventurin: Glädje/energi/livslust. ”Representerar kärlek och ljus och för tur med sig. Den förstärker känslan för det vi vill ha och gör det lättare för oss att visa det. När den här känslan aktiveras blir den till energi som sänds ut i universum”
  • Rosenkvarts: Balans/kärlek/lugnande energi. ”Den skapar kärleksenergi, skapar stabilitet och verkar lugnande. Den balanserar yin och yang och är en av kristallerna som alla bör ha i sin samling eftersom det balanserar hjärtats inre. Dess vibrationer är mjuka och kärleksfulla och absorberar negativ energi. Den skapar lugn och hjälper dig att förlåta”
  • Bergskristall: Läkning/styrka/klarhet. ”Bergkristall står för styrka och kraft och sägs kunna fylla själen med energi från stjärnorna. Bergkristall har länge symboliserat mänsklig utveckling från det omedvetna till det medvetna, från tvetydighet till klarhet. Den skapar harmoni och insikt, ger överblick och stärker vår förmåga att lyssna till vårt inre. Det är ett mycket användbart verktyg som förstärker energin runt omkring oss”

Nyheter
Mer information
Art.nr.977727
VarumärkenCreativ Company
Enhetförp.
EAN5712854719001
Antal 1 förp.
Antal 1 förp.
Motiv/form Nyckelringar
Färg matt transparenta;dusty grön;dusty rosa;ljusnatur
Write Your Own Review
Du recenserar:Mini DIY Kit Makramé, Nyckelringar, matt transparenta, dusty grön, dusty rosa, ljusnatur, 1 förp.
Your Rating
Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som gäst
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu