Kortserie med rhinstenar och klänning av designpapper

#v13416

Inbjudningskortet är ett dubbelkort, med en klänning gjord av designpapper från Vivi Gade och Color Bar kartong. Dekorerad med självhäftande rhinstenar. Menykort och bordskort är gjorda av Color Bar kartong och dekoreras i samma stil som inbjudningen.

#v13416
Välj produkter för idén

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totalbelopp
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1.   Inbjudan: Skriv ut mönsterarket, som finns som en särskild till denna idè. Klipp ut och rita den stärsta formen på framsidan av det dubbla kortet. Från falsen överst och ut till höger.
Guide step %d
2.   Designpappret anpassas till insidan av det dubbla kortet - dock lite mindre. Skär till och sätt fast med dubbelhäftande tejp.
Guide step %d
3.   Den minsta formen från mönsterarket ritas av på Color Bar kartong - (välj den mörka sidan). Skär ut och använd dubbelhäftande tejp att för att sätta fast på kortets framsida.
Guide step %d
4.   Rita av klänningen på mönsterarket på designpappret. Skär ut och sätt fast på framsidan. Använd dubbelhäftande tejp.
Guide step %d
5.   Skär en strimla av designpappret, som sätts fast nederst.
Guide step %d
6.   Dekorera efter smak med självhäftande rhinstenar.
Guide step %d
7.   Skriv 'inbjudan' med en rosa Uni Posca tusch på framsidans vita båge. Själva inbjudningstexten skrivs ut och sätts fast på insidan av det dubbla kortet. Använd dubbelhäftande tejp.
Guide step %d
8.   Menykort: I samma format som inbjudningen skärs ett stycke rosa Color Bar kartong. Mitten markeras med ett falsben.
Guide step %d
9.   Dekorera menykortet efter samma tillvägagångsätt som inbjudan.
Guide step %d
10.   Bordskort: I rosa Color Bar kartong skärs en bit på 8 x 6 cm. Därefter skärs och fästs ett litet mindre stycke designpapper. Skriv ut, skär till och sätt fast namnet med dubbelhäftande tejp. Dekorera med rhinstenar, sätt fast kortet på ett glas med en liten träklämma.
Guide step %d
11.   Bordsdekorationer: Skär ut klänningar i designpapper, som med dubbelhäftande tejp sätts fast parvis längst sidorna. I nedersta öppningen sätts ett föremål så klänningen kan stå fritt. Använd t.ex. en kork, suddgummi eller liknande.
Guide step %d
Schablon   -
Bifogad fil: Ladda ner
Redan registrerat dig? Ladda ner mallen
Utforska även
Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu