Jultomtar och renar gjorda av toarullar

#v15554

Återanvänd toarullarna. Klä dem med filt och dekorationer som limmas fast med Sticky Base. Till dessa kan yngre barn också vara med.

#v15554
Välj produkter för idén

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totalbelopp
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Skriv ut schablonen som finns som PDF här på sidan. Storleken beror på papprörets storlek, så det kan behövas rätta till lite. Gör jultomten genom att klippa filt efter den stora fyrkantiga schablonen. Använd den stora cirkeln till ansikte och de två mindre cirklarna till ögon. Gör skägg med hjälp av hjärtschablonen och den långa avlånga schablonen till bältet.
Guide step %d
2   Allt limmas fast med den klippiga gelen Sticky Base som läggs på med fingrarna. Se till att placera pappröret i den ena änden av filten som vi visar på bilden, så filten räcker till luvan
Guide step %d
3   Knyt en knut i toppen med ett bomullssnöre, så luvan rynkar ihop sig. Limma fast en pompom i luvans spets och en som näsa. Gör ett bältesspänne av en piprensare i guld och sätt fast en vit piprensare på luvans kant. Låt torka.
Guide step %d
4   Hitta själv på olika varianter, t.ex. små nissar eller renar. Gör en nisse genom att klippa en liten fyrkant i filt efter schablonen. Använd den som kropp och använd en 1/4 av cirkeln till luva. Välj en passande storlek till huvudet. Limma på med Sticky Base och låt det torka. Limma på olika dekorationer och små detaljer.
Guide step %d
5   Gör en ren genom att klippa en liten fyrkantig filt till kroppen. Limma på med Sticky Base.
Guide step %d
6   Vik in toppen på båda sidor.
Guide step %d
7   Gör horn av piprensare och stick in i varje sida av toppen som vi visar på bilden. Limma därefter fast filten med Sticky Base.
Guide step %d
8   Gör en tomteluva till renen efter schablonen. Sätt fast självhäftande rullögon. Limma fast luvan och en pompom till nos med Sticky Base. Knyt ett snöre med bjällra runt magen.
Guide step %d
Schablon   -
Bifogad fil: Ladda ner
Redan registrerat dig? Ladda ner mallen
Utforska även
Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu