Batikfärg | Se vårt stora utbud av hobbyartiklar

 

>

{{ totalCount }} artiklar

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Dekorera kort med färg, glitter och pärlor

Kort och papper ger dig stora möjligheter att vara kreativ. Först och främst är kort ett material som du kan dekorera med färg, , glitter, pärlor och mycket mer. På så sätt kan du göra riktigt fina prydnadsföremål som är fina att hänga upp eller ställa ut i hemmet.

Pappskapelser är något som alla i familjen kan hjälpa till med. Du behöver väldigt lite material och det är superenkelt att komma igång. Det är till exempel väldigt enkelt att göra egna gratulationskort som du sedan kan använda till jul och födelsedagar. Klipp helt enkelt ut ett ark i den storlek du vill att ditt kort ska ha och börja dekorera. Om det är jul kan du rita eller måla fina hjärtan på kortet. För en extra festlig look kan du strö lite glitter över. Du kan också klistra fast andra föremål på kortet, t.ex. pärlor. Om det är ett födelsedagskort kan du använda glitter, pärlor eller färg för att forma den ålder som mottagaren firar.

Kortpappret kan också användas för att göra hjärtan, stjärnor eller andra söta smycken. Du kan använda en mall för att rita din design om du vill, och sedan klippa ut och dekorera den.

Använd tyg på kartong och papper

Tyg och papper är två mycket olika material som kompletterar varandra väl och du kan uppnå utmärkta resultat genom att kombinera de två. Du kan använda tyg på kartong för att skapa en avkodningseffekt. Prova till exempel att göra pappfigurer eller kartonger. Har du överblivet tyg som du inte vet vad du ska göra med så är urkoppling en självklar lösning. Du kan uppnå förvånansvärt professionella resultat.

Du kan antingen göra en pappkartong själv eller köpa en. Använd två olika tygbitar för att dekorera lådan – en för insidan och en för utsidan. Genom att ge lådan ett annat mönster på insidan än på utsidan kan du få ett mycket speciellt, unikt utseende.

Lådor dekorerade med tyg är en riktigt bra idé för barnrummet. Du kan använda dem för att förvara allt från håraccessoarer till leksaker. Förutom att vara praktiska bidrar de också till att inreda hemmet.

Om du vill prova på tygdecoupage finns det så mycket mer än bara lådor du kan dekorera. Du kan använda samma metod för att göra några fina jultrutar eller ett slående påskägg. Du kan göra jul-, påsk- och till och med halloweendekorationer med tygdekorationer.

Rita med tuschpennor på kartong och pappfigurer

En klassisk aktivitet som alltid är rolig är att rita och måla. Du behöver dock inte alltid hålla dig till ett vanligt vitt pappersark. Rita och måla enkelt på figurer eller kartonger av kartong. Det är en aktivitet som alla i familjen kan prova på.

Om du till exempel har en kartong som du tycker ser lite tråkig ut, då kommer målarfärg eller tuschpennor att göra tricket. Om du har glitter och pärlor är dessa material också bra för att dekorera lådor. När du ska dekorera lådan är det dags att släppa loss fantasin. Du kan rita något som representerar ett visst motiv eller bara skapa mönster och abstrakta former.

Pennor, kritor, blyertspennor och färger är alla material som kan användas för att dekorera kartong. Som tur är hittar du allt du behöver för ditt nästa pysselprojekt på Creativ Company – inklusive inspiration.

Gör dina egna papier-mâché-figurer

Papier-mâché är en klassisk aktivitet som de flesta känner till. Den är enkel att göra och du kan använda den för att skapa nästan vad som helst. Med papier-mâché-tekniken kan du göra ägg, djur, skålar, spargrisar och mycket mer.

När du har gjort din papier-mâché-figur och den har hunnit torka kan du börja måla den. Använd till exempel akrylfärg för att måla din papier-mâché-figur.

Om du inte känner för att kasta dig in i att bygga en papier-mâché-figur kan du även köpa färdiga figurer. En pappfigur och lite färg är också en bra aktivitet för barn som inte är tillräckligt gamla för att göra sina egna figurer av hemmagjord papier-mâché. Prova att anordna några roliga och kreativa aktiviteter runt högtider som halloween, jul och påsk. Med din fantasi i toppform är du redo att skapa vad du vill.

Använd de färdiga papier-mâché-figurerna för att dekorera ditt hem eller ge bort dem till dem du bryr dig om. Ett gör-det-själv-set med material för att dekorera en pappfigur kan också vara en bra present när du letar efter julklappar eller födelsedagspresenter för kreativa typer.

Skapa dekorationer för alla julen

Med kartong och papier-mâché kan du göra dekorationer som passar både julen och vardagen. Gör läskiga pumpor, skelett och spindlar till halloween och skapa den läskiga stämningen. När julen närmar sig och folk kommer i stämning för att göra hjärtan, stjärnor, kottar och girlanger kommer även korten att vara användbara här. Du kan till och med göra hemgjorda julklappar om du är kreativ och uppfinningsrik. Gör till exempel några fina kartonger av kartong och tyg och fyll dem med karameller eller hemgjorda smällkarameller. Det kommer garanterat att bli en succé. När påsken närmar sig är det dags att göra påskdekorationer. Det kan vara påskägg i papp som du kan dekorera med färg eller tyg. Du kan också göra söta påskkycklingar eller kaniner. Oavsett årstid finns det gott om möjligheter att skapa vackra dekorationer till hemmet. Om du behöver inspiration är du välkommen att besöka vår stora idékatalog. Här hittar du massor av inspiration för att komma igång med kreativa projekt. Kreativa projekt är roliga att engagera hela familjen i. Barn och vuxna kan ha roligt när de dekorerar, klipper och klistrar.

Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu