Maskeraden

Massor av inspiration till maskerad och kalas. Se våra idéer till egentillverkade dekorationer och maskeraddräkter.

Maskeraden
Fraktfritt låda
Fraktfritt vid köp över 299 kr.
Leverans 2-4 vardagar.
Leverans 2-4 vardagar.

 

>

{{ totalCount }} produkter

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Få inspiration till hemgjorda Shrovetide-dekorationer

Ha ett maskeradparty! Vårt sortiment är fullt av kreativa Shrovetide-projekt som alla kan njuta av oavsett ålder och kreativa erfarenheter. Eftersom vi har så många Shrovetide-idéer delar vi dem gratis med dig.

På den här sidan har vi samlat alla roliga, enkla, utmanande, vackra, fåniga, farliga och söta delar som kan hjälpa dig att göra din eller ditt barns Shrovetide-dräkt komplett.

Oavsett dina förutsättningar och hur kreativ du är kan det vara bra att söka inspiration online och se hur andra har klätt sig när de förvandlats till pirater, tigrar eller robotar. Vi på Creativ Company älskar att dela med oss av våra kreativa idéer. Här är några ord om hur den här sidan fungerar.

Kreativa och enkla guider steg för steg

Shrovetide passar alla. Det är roligt, lärorikt och ibland färgglatt också. Du behöver inte uppfinna hjulet varje år och göra något som världen aldrig tidigare har sett. Så länge du har roligt med den är allting bra.

Därför har vi skapat den här inspirerande sidan, där vi hoppas att du hittar exakt den dräkt med de accessoarer och dekorationer du vill ha.

Den här inspirationssidan fungerar som en kreativ katalog med massor av enkla steg-för-steg-instruktioner för hur du gör:

  • Karnevalmasker i alla former och storlekar
  • Fin ansiktsfärg med bilder
  • Traditionellt och okonventionellt ris för alla smaker
  • Shrovetide-tunnor med dekorationer
  • Shrovetide-dekorationer för alla.
  • Dekorationer som fulländar looken

... och mycket mer. När du har hittat det du vill göra klickar du bara på det. Där hittar du detaljerade instruktioner som är enkla att följa. Den visar exakt vad du behöver köpa här i butiken för att skapa exakt det du vill ha.

Ta en titt på de här roliga och söta glasögonmaskernasom du kan skapa hur du vill, eller gör dina egna vackra musikinstrument när du vill klä ut dig till rockstjärnor, medeltida musiker ellertrumpetister.

Skapa fantasifulla dräkter för vuxna och barn

Shrovetide är en av de enda gångerna varje år när fantasin sätter gränserna. Det finns inga gränser för hur kreativ du och dina barn kan vara – som att skapa en vacker, unik dräkt till den stora festen när du kan slå ut katten ur tunnan.

På Creativ Company har vi allt du behöver för att göra dräkterna själv, med alla tillbehör du kan tänka dig, som en sjuksköterska, en riddare eller ett lejon. När du klickar på dräkten eller förkläder den får du också en lista över det material som du behöver. Inget är bindande. Självklart kan du göra alla roliga och kreativa förändringar du vill.

Du kan till exempel lägga till en ansiktsmask som en del av dräkten. Munskydd är superroliga att göra. Både barn och vuxna kan dekorera maskerna med allt från färg, fjädrar och strass till , glitter och naturliga inslag.

Fantastisk ansiktsfärg för alla

Förutom kläderna och accessoarerna i sig finns det en annan riktigt trevlig aktivitet som ni kan göra tillsammans, vilket har en enorm effekt på Shrovetide-dräkten. För många dräkter är det vettigt att sätta lite färg på ansiktet. Kommer ditt barn att vara ett farligt lejon, en läskig dinosaurie, en majestätisk giraff, en vacker prinsessaeller en cool Spider-Man? Ja, det finns också hjälp att få för kreativ ansiktsmålning.

Ansiktsmålningsinstruktioner innehåller en bild för bild-guide som visar vad du ska måla. På så sätt kan alla – oavsett deras kreativa förmåga och fantasi – skapa fantastiska ansiktsfärger. Det är något alldeles speciellt med att använda ansiktsfärg. Den fulländar din dräkt på ett sätt som ingen annan accessoar kan.

Självklart är det inte bara roligt att klä ut sig under Shrovetide. Halloween blir också alltmer populärt. På den här sidan hittar du också en guide till ansiktsmålning som passar perfekt till halloweendräkter – såsom mumier, pirater, fågelansikten eller förklädnader med sår.

Du kanske också vill ha ett temakalas med utklädningstema eller ett födelsedagskalas med barntema som kräver att gästerna klär ut sig. Då kan du också hitta mycket inspiration till allas dräkter här.

Dekorera med hemgjorda dekorationer till Shrovetide – både hemma och på Shrovetide-festen

Tiden närmar sig. Din dräkt är klar, eller åtminstone planerad. Du kommer att ha en Shrovetide-fest hemma, i skolan eller bara älskar att dekorera inför varje speciellt tillfälle. Då är det tur att den här sidan innehåller massor av underbar inspiration till hur du kan göra Shrovetide, pipan och prydnaderna extra roliga att titta på.

Gör söndagen innan Shrovetide ännu roligare genom att sätta dig ner och skapa ett brett sortiment av söta skallervarelser på pinnar. Du kan sätta dem i krukväxter, gå runt och skallra dem eller vad du vill. De är vackra och kan vara clowner, katter, ankor, pirater och prinsessor.

Du kan också skapa dina egna figurer och former för att dekorera ditt hem med Shrovetide ris. Du kan dekorera Shrovetide-ris med nästan allt du har till hands, som kräppapper , EVA-skum, kartong, små ögon, fjädrar och mycket mer.

Dessutom kan du göra flaggvepor, dekorera själva pipan, dekorera väggarna med papier mâché glittermasker och göra dina egna kungliga och drottningskronor till vinnarna.

Vad drömmer du och dina barn om att klä ut er till? Ett djur? En häxa eller kanske en brevbärare? Oavsett åt vilket håll dräkten är på väg och hur mycket du vill få ut av den, finns det definitivt en del kreativ input på den här sidan som du kan använda för att göra rätt outfit för dagen.

Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu