Inbjudning och placeringskort/bordskort i svart med vita pappersspetsar.

Inbjudning och placeringskort/bordskort i svart med vita pappersspetsar.

Inspiration: 14488
0,00 kr

Summa: 0,00 kr

Inkl moms

Tillgängligt: Tillfälligt slut

0,00 kr
Inbjudningen består av ett dubbelt brevkort med vitt strukturpapper med tryck som i ena änden har en utstansad spetsbård. Bården är delad på mitten av en bård av svart designpapper med lack. Dekorationen är ett självhäftande hjärta av små rhinestones. Bordskortet är tillverkad i stil.
Så här gör man
Guide step 1
Step 1.
På Fiskars 'Interchangeable Border Punch' stansas en bård i vit strukturpapper. Skär till efter kuvertets bredd och sätt fast bården med dubbelhäftande tejp.
Guide step 2
Step 2.
Skriv ut texten på strukturpapper. (OBS! Beräkna plats i mitten till bården av designpapperoch nederst till utstansning av bård - båda ställen 1,5 cm). Gör en bård och skär till efter kortets bredd.
Guide step 3
Step 3.
I svart designpapper med lack skärs en 1,5 cm bred bård i samma bredd som kortet. Sätt ihop alla delar med dubbelhäftande tejp och dekorera med ett självhäftande hjärta av små rhinestones.
Guide step 4
Step 4.
Skriv namn på strukturpapper, skär till och sätt fast på bordskortet på en utstansad bård av strukturpapper. Använd dubbelhäftande tejp. Dekorera med ett självhäftande hjärta av små rhinestones.

Köp produkter till idén

Inga alternativ är tillgängliga för denna produkt.

Summa: 0,00 kr

Inkl moms