Dukning och dekorationer i vitt/grönt av Happy Moment material

#v14133

Bordet är dukat med vit duk och löpare av limefärgat nät från Happy Moments. Bordsdekorationerna är hjärtan, utstansade av strukturpapper och menykort av vit kartong som dekorerats med satinband. Bordskorten/placeringskorten är manillamärken som satts fast på glasen med miniklämmor.

#v14133
Välj produkter för idén

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totalbelopp
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1.   Vik asken efter beskrivningen som finns på förpackningen. Fyll den ev. med en liten överraskning och knyt med ett 3 mm smalt satinband. Använd stansen och stansa ut ett hjärta av strukturpapper. Sätt fast hjärtat på askens lock. Använd dubbelhäftande tejp.
Guide step %d
2.   Bordskort: Knyt ett satinband i hålet på ett manillamärke. Limma fast ett utstansat hjärta av strukturpapper och skriv namn med en svart tuschpenna. Sätt fast bordskortet på ett glas med hjälp av miniklämmor.
Guide step %d
3.   Bordsdekorationer: I ett utstansat hjärta skärs två små, lodräta snitt. Trä det smala satinbandet igenom och knyt fast hjärtat på flaskan.
Guide step %d
4.   3-vingat, stående menukort: Vit kartong skärs i 21x21 cm. Falsa därefter 3 vingar á 7 cm med hjälp av ett falsben. Framsidan dekoreras med kartongficka nertill (använd Powertape i sidorna och botten). Placera menyn i fickan (menyn skrivs ut på strukturpapper, sätt i ett satinband).
Redan registrerat dig? Ladda ner mallen
Utforska även
Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu