Välj från säsong

Jul, påsk och halloween är alla högtider som ger dig den perfekta ursäkten för att höja mysfaktorn och kreativiteten. Våra olika gör-det-själv-kit är perfekta för ändamålet. De färdigfyllda lådorna innehåller allt du behöver för att starta en kreativ aktivitet. Välj ett set som passar den kommande högtiden och börja skapa vackra dekorationer, söta figurer och fina smyckningar.

  • Kategorier
  • Filters
  • Sortera på

Artiklar 1-36 av 117

Page
per sida
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-36 av 117

Page
per sida
Sätt stigande sortering

KREATIVA JULAKTIVITETER

När vi närmar oss jul- och påskhelgen börjar förväntan komma – vi väntar ivrigt på att få ha kul med familjen, äta god mat och fördjupa oss i kreativa aktiviteter. Det råder ingen tvekan om att varje jul är förknippad med många nöjen. Men om du behöver inspiration till vilka aktiviteter du och din familj ska ägna er åt i jul, påsk och halloween kan du utforska våra gör-det-själv-kit. De finns i många olika varianter och är designade för både nybörjare och mer erfarna hantverkare. Välj bara den som passar julen och börja skapa. För med färdigförpackade lådor är de kreativa aktiviteterna redo att börja. De innehåller allt material och alla instruktioner du behöver – så det har aldrig varit enklare att vara kreativ under julen.

JULENS AKTIVITETER

Julen är förmodligen högsäsong för kreativa aktiviteter och familjeskoj. Så fort december kommer tänker du förmodligen redan på hemgjorda dekorationer och presenter. Det är en del av julen, och tanken på att göra dina egna julklappar ger dig en äkta julkänsla direkt. Alla 24 dagarna fram till julafton ägnas åt att förbereda sig inför julfirandet, och både dekorationer och julklappar måste sorteras. Lyckligtvis behöver det inte vara svårt, dyrt eller tidskrävande. Allt du behöver göra är att hitta några av våra många lådor, som gör-det-själv-set och kreativa set, som är fyllda med aktiviteter inför julsäsongen. Våra paket innehåller allt du behöver för att göra hemgjorda julklappar – oavsett om det är julklappar, adventsgåvor eller julklappar. Utforska våra olika gör-det-själv-kit för julen och få en december full av älvor, stjärnor, änglar och mycket mer.

HALLOWEENAKTIVITETER

Halloween kallas också All Saints' Eve och är den dag på året då spöklikhet lyser igenom i all sin mysiga glans – som bäst av allt kan göras med dekorationer. Pumpor, skelett och spindlar i sina nät kan alla bidra till att skapa en läskig stämning, precis som traditionen den här spöklika höstdagen. Så ta vara på det spöklika ögonblicket och låt kreativiteten flöda, ensam eller tillsammans med familjen. Kolla in våra gör-det-själv-set för att få igång de kreativa halloweenaktiviteterna.

PÅSKVERKSAMHET

Påsken betyder färgglada påskägg, fräcka påskkycklingar och fluffiga påskharar. Påsken är känd för att vara fylld med aktiviteter för både barn och vuxna. I enlighet med traditionen kan du och barnen blåsa ägg och måla ansikten och mönster på dem med tuschpennor. Behöver du däremot en aktivitet som går snabbt och enkelt kan du prova ett av våra gör-det-själv-kit. De här lådorna har allt du och din familj behöver för hantverket. På så sätt slipper du lägga tid på att leta efter hantverksvaror och kan ägna mer tid åt att skapa och njuta av tid med familjen. Se våra gör-det-själv-set fyllda med roliga och kreativa aktiviteter för påsk.

KREATIVA AKTIVITETER FÖR ALLA SÄSONGER

Lyckligtvis är kreativiteten inte bara reserverad för högtider som påsk, jul och halloween. Du kan vara kreativ året runt – oavsett årstid. Vår och sommar är till exempel fantastiska säsonger för att vara kreativ utomhus. Solens många timmar gör det här till en självklar tid att måla, rita och dekorera under bar himmel. På hösten och vintern är det tvärtom. Under de här säsongerna föredrar vi att stanna inomhus där det är varmt och torrt, för här kan vi sitta i flera timmar medan vi stickar, syr eller klipper i papper. Utforska våra olika kit och hitta en som passar säsongen – oavsett om det är vår, sommar, höst eller vinter.

Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
© Creativ Company