Välj från aktivitet

På den här sidan hittar du massor av kreativa aktiviteter som öppnar upp för fördjupad inlärning – och möjlighet att skapa med glitter, filt, pärlor, lera och mycket mer. Välj gör-det-själv-kit utifrån den aktivitet du vill utföra och påbörja sedan skapandeprocessen. Lådorna innehåller allt material du behöver och ser till att du får en bra start.

 

>

{{ totalCount }} artiklar

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kreativa aktiviteter

När semestern är över och vi gradvis kommer tillbaka till vardagen, missar vi ofta de många mysiga aktiviteterna som är förknippade med att vara på semester – där vi kan sitta upptagna i timmar eller där vi samlat hela familjen runt bordet. Istället är vardagen full av sysslor och praktiska uppgifter – men vem säger att du inte kan vara kreativ med dessa också? Normalt tar det mycket förberedelsetid att hitta rätt material för de aktiviteter du vill börja arbeta med. Men det behöver det inte vara. Faktum är att kreativa aktiviteter kan vara enkla och okomplicerade om du väljer våra DIY-kit. I våra olika DIY-kit har vi samlat alla de hobbyartiklar du behöver och allt är noga utvalt för att du ska få en bra start på aktiviteterna. Du kan följa instruktionerna som medföljer i alla våra DIY-kit. De leder dig genom processen från början till slut, och därför passar våra DIY-kit både nybörjare och mer erfarna hantverkare.

 

DIY-kit för alla smaker

Har du en liten hantverkare gömd inuti dig som älskar att göra saker och vill lära sig en ny teknik eller två? Då har vi  både Mini DIY-kit, Start DIY-kit och klassiska DIY-kit som erbjuder alla möjliga kreativa aktiviteter och du hittar säkert fler kit som du vill testa:

 

  • Nålfilt

Mjuk ull mellan händerna och mysiga kvällar i vardagsrummets skönaste fåtölj – inte dåligt, eller hur? Med våra DIY-kit med nålfilt kan du enkelt göra vackra figurer och söta prydnadssaker till ditt hem. Vi har fyllt våra färdigpackade lådor med all ull, filtnålar och fleece som du behöver för varje aktivitet.

 

  • Modellering

Självhärdande modellera är rena nöjet för både barn och vuxna som söker en kreativ aktivitet med massor av möjligheter. De flexibla materialen Silk Clay® och Foam Clay® kan hela familjen ha glädje av. De kan enkelt formas till alla möjliga former och figurer.

 

  • Pärlor och smycken

Drömmer du om att göra dina egna pärlsmycken, men vet inte exakt var du ska börja? Då kan våra DIY-kit till smycketillverkning hjälpa dig på vägen. Alla pärlor och smycken medföljer i asken så att du kan börja skapa armband, halsband och örhängen till dig själv eller någon du älskar.

 

  • Kartong och papper.

Årets högtider är en perfekt tid för pappersklippta projekt. En bra bunt med kort och papper ger dig massor av möjligheter att skapa ett brett urval av dekorationer till ditt hem och om du behöver inspiration eller hjälp att komma igång är våra DIY-kit med kartong och papper en bra början.

 

Aktiviteter för hela familjen

Är det något våra DIY-kit är bra på är det att samla hela familjen. Vi vet att både barn och vuxna älskar aktiviteter där de kan använda sin kreativitet. Det kan vara små prydnadsföremål som figurer av självhärdande lera eller smycken av färgglada pärlor. Om du behöver inspiration till kreativa aktiviteter som hela familjen kan delta i är våra DIY-kit perfekta. Utforska vårt breda sortiment på den här sidan och gör dig redo för massor av familjeskoj.

Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
© Creativ Company