Kreativa set till barn

Vill du göra kreativiteten mer lättillgänglig för dina barn, så kan du välja ett av våra många set. Dessa set är fyllda med barnvänligt material och inspirationsbilder till det utvalda projektet. Här hittar du ett stort utbud av kreativa set för barn inom en lång rad kreativa genrer som är enkla att komma i gång med.

Kreativa set till barn
Fraktfritt låda
Fraktfritt vid köp över 299 SEK
Leverans 3-5 vardagar
Leverans 3-5 vardagar
  • Kategorier
  • Filters
  • Sortera på

Artiklar 1-36 av 209

Page
per sida
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-36 av 209

Page
per sida
Sätt stigande sortering

Lärande och lek för barn

Bebisar föds nyfikna och vill experimentera sig fram i världen. De älskar att känna och känna av allt omkring sig eftersom de använder sina sinnen för att uppleva sin omgivning. Kreativa aktiviteter är perfekta för att stödja denna naturliga nyfikenhet. De passar faktiskt perfekt för barn i alla åldrar. Här kan de få lera, lim eller pärlor mellan händerna, och denna direktkontakt med de olika materialen hjälper till att utveckla känselsinnet och finmotoriken. Dessutom är kreativa aktiviteter fulla av lärande. De hjälper barnen att fördjupa sig i en aktivitet och lär dem att vara tålmodiga. Två färdigheter som är värdefulla för alla föräldrar. Så låt ditt barn utforska sina kreativa färdigheter genom olika gör-det-själv-projekt. Du kan måla, rita, leka med lera, klippa ut och klistra med papper, bygga fantasifulla figurer eller göra pärlsmycken. Det här är bara några av de roliga aktiviteterna för barn vi erbjuder.

Vi har till och med gjort det enkelt för dig som söker inspiration till små, barnvänliga projekt. Vi har samlat alla våra gör-det-själv-set på den här sidan för att ge dig en översikt över alla roliga aktiviteter som du och ditt barn kan göra. Alla våra set innehåller roliga aktiviteter för barn, så det ska finnas något för alla. Lådorna är mycket praktiska och innehåller allt hantverksmaterial du behöver för den kreativa aktiviteten – så att du inte behöver gå ut och investera i massor av material som bara tar plats utan att användas igen. Det har aldrig varit så enkelt att fylla vardagar och helger med lek och inlärning.  

Hemgjorda leksaker från barn

Tänk på att vara en del av själva processen att skapa leksaker – som tur är kan du förverkliga detta. Hemgjorda leksaker är något som du och ditt barn enkelt kan göra tillsammans, tack vare våra olika set. Du kan till exempel modellera figurer, placera pärlor på pärlplattor eller göra rymdraketer och rymdvarelser av gamla toalettrullar. Det finns många alternativ – även efteråt, när alla de färdiga leksakerna blir en del av ditt barns nästa lek. 

Hemgjorda presenter fyllda med kreativitet

Är någon i världen gladare för hemgjorda presenter än mor- och farföräldrar? Det tror vi inte. När barnbarnen dyker upp med dekorationer, figurer eller smycken som de själva har skapat, tas de alltid emot stolt av mor- och farföräldrarna på båda föräldrarnas sidor.  Att göra och ge presenter innebär mycket lärande. För det första lär sig barnet att göra något från grunden och för det andra upplever de glädjen i att ge.

Behöver du inspiration till barnens hemgjorda presenter att överraska föräldrar, mor- och farföräldrar eller syskon med? Ta då en titt på våra färdigförpackade lådor och kreativa kit. De gör det enkelt och hanterbart för dig att göra hemgjorda presenter med ditt barn eftersom allt ingår i lådan – både material och instruktioner. Kanske föredrar ditt barn att göra allt på egen hand, men beroende på ålder kan det behövas lite hjälp på vägen.

Roliga aktiviteter för barn

Om sommarlovet, helgen eller högtiden närmar sig är det skönt att ha några roliga aktiviteter inplanerade för barnen. Roliga aktiviteter för barn handlar dock inte bara om underhållning – de handlar lika mycket om inlärning. Barn tycker att det är så roligt att måla, rita, skulptera, klippa ut och limma, men de lär sig också mycket. Barnen lär sig om färger, former och uttryck. De lär sig att fördjupa sig i ett projekt och koncentrerar sig intensivt, och kanske till och med lära sig en ny teknik. På så sätt kan roliga aktiviteter för barn utlösa så mycket mer än bara lek – de kan också kickstarta inlärning och kreativitet.

Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
© Creativ Company