Adventsdekoration med metallstjärna, flugsvampar, granar, kottar och trämix

#v15444

Gör din egen adventsdekoration med oasis som botten. Adventsdekorationen är dekorerad med en metallstjärna, gran, kottar, trämix och svampar av trä dekorerade med glaspärlor.

Välj produkter för idén

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totalbelopp
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Måla botten av brickan. Sätt målartejp runt i 3,5 cm höjd för att få en jämn kant. Måla även svamparnas hatt.
Guide step %d
2   Lägg oasis i en balja med vatten, så den kan suga åt sig vattnet. Lägg kraftig plast i botten som underlag. Skär till oasis och placera den i brickan, framför allt på de ställen som ljusen ska placeras. Fyll inte hela brickan, sätt i kottar och pinnar som utfyllnad.
Guide step %d
3   Skär en liten fördjupning innan du trycker ljushållarna på plats. Stick ner den stora stjärnan av mässingstråd. Placera pinnar på dekorationen i flera lager med den platta sidan uppåt. Limma fast pinnarna på kottarna och de nerstuckna pinnarna med limpistol.
Guide step %d
4   Ta bort barren från grangrenens nedre del, några cm, innan den sticks ner i oasisbitarna. Börja med att sticka fast dem vågrätt längst kanten. Ta bort rötterna från taklöken och sätt växten på en pinne som du därefter sätter i .
Guide step %d
5   Klä svamparnas hatt med ett tunt lager sticky base och sätt på vita miniglaskulor. Doppa ner toppen i en skål med röda miniglaskulor, så hela toppen täcks
Guide step %d
6   Limma fast svamparna på pinnar i olika nivåer. Klipp av tråden på de konstgjorda bären och placera dem i botten av dekorationen i grupper à 2-3 st. Limma även på de lite större miniglaskulorna på dekorationen, t.ex. inne i kottarna.
Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
© Creativ Company