6+

Vilda djur med  Silk Clay

Vilda djur med Silk Clay

Inspiration: 14500

Från: 21,00 kr

Till: 11 255,00 kr

Summa: 0,00 kr

Inkl moms

Tillgängligt: I lager

Från: 21,00 kr

Till: 11 255,00 kr

Detta kreativa projekt stärker barns natur- och bildkunskap genom att kombinera biologi och modellering. Först lär sig barnen om olika djur och hur växt- och djurlivet hänger ihop (naturkunskap). Därefter modellerar barnen själva de olika djuren av Silk Clay, vilket stimulerar deras bildkunskap.
Guide step 1
Step 1.
Klipp till blomsterpinnar i passande längder. I detta exempel till ben och lång hals till en giraff. Använd pinnarnas spetsiga ändar och stick in dem i frigolitföremålen. Här har vi använt två ägg i varsin storlek till kropp och huvud.
Guide step 2
Step 2.
Klä det färdiga skelettet med Silk Clay. Använd piprensare till detaljer som svans, horn m.m.
Guide step 3
Step 3.
TIPS! Silk Clay kan blandas till nya färger. Här har vi blandat vit och svart till en grå nyans.
Guide step 4
Step 4.
TIPS! Vid långa kroppsdelar utan skelett av pinnar eller piprensare (t.ex. svansar) bör figuren stöttas medan den torkar, så formen bevaras. Använd t.ex. ett glas eller liknande.
Guide step 5
Kunskap om naturen
Naturkännedom. Tillägnar sig barn genom aktiviteter, där de ska använda sina färdigheter för att känna, upptäcka, reproducera, kopiera och förstå naturen. På så vis lär de sig om naturens krafter och hur dessa påverkar människans livsvillkor.
Guide step 6
Bildkunskap
Bildkännedom. Tillägnar sig barn genom aktiviteter, där de ska använda sina färdigheter för att uppfatta, känna igen och uttrycka sig om delar av den rumsliga världen.

Köp produkter till idén

Summa: 0,00 kr

Inkl moms