Cricut skärmaskiner

Låt Cricut ta din kreativitet till helt nya höjder

Cricut är en serie av innovativa och användarvänliga skärmaskiner som kan skära i och rita på de flesta material. Bland mycket annat kan du med din Cricut maskin göra utskärningar till handgjorda kort, fina labels och dekorationer till bl.a. textil, glas och väggarna därhemma. Det finns nästan inga gränser för dina kreativa möjligheter och det blir inte enklare att sätta en personlig prägel på din kreativitet än med en Cricut.

Hitta din nya bästa Cricut vän

Här på sidan hittar du Cricut skärmaskiner i flera olika storlekar till olika behov. Du hittar även tillbehör och kreativa material till maskinerna.

Cricut Joy

Liten, praktisk och stark skärmaskin

Med denna Cricut skärmaskin får du en liten, men kraftfull hjälp med dina kreativa projekt. Cricut Joy kan både skära i, skriva och rita på mer än 50 olika material, så det finns mycket att upptäcka. Den smarta Cricut Joy passar in i alla hobbyrum, där den snabbt blir din bästa DIY vän. Storleken på Cricut Joy maskin gör att den är enkel att ta med sig.

Cricut Maker 3

Innovativ, intelligent och imponerande skärmaskin

Vill du ha oanade kreativa möjligheter på en extra nivå, så ska du välja en Cricut Maker. Denne Cricut maskin kan både skära, skriva, falsa, prägla och mycket mer i över 300 olika material, så inget sätter stopp för dina kreativa idéer. Maskinen är till dig som har stora kreativa ambitioner och som är redo att uppgradera verktygen i ditt hobbyrum. Med Cricut Maker från Cricut får du den ultimata maskinen som kan allt och som inte går att motstå.

Utveckla din kreativitet med Cricut

Det öppnar sig en värld av kreativa möjligheter för dig som investerar i en maskin från Cricut. Din nya Cricut maskin gör själv invecklade och avancerade utskärningar, så låt inte det stoppa dig. Det blir plötsligt mycket enklare och roligare att göra dekorationer till hemmet, hemgjorda juldekorationer och allt till festen som inbjudningar till bordsdekorationer och bordskort. Cricut gör enkelt dekorationer till kakor, textildekorationer och skär ut tyg, när du vill sy. Du kan med andra ord göra dekorationer till många olika ändamål med din Cricut.

Kom i gång med tillbehör och material från Cricut

När du valt den rätta Cricut maskinen till dina kreativa behov, kan du dyka ner i det stora sortimentet av Cricut tillbehör och kreativa material. Här hittar du extra knivar, tuscher och bra skärmått till maskinen. Här finns även den smarta värmepressen från Cricut som hjälper dig med att överföra dina motiv till önskade ytor. Du kan välja bland en bredd av kreativa material som papper och kartongläderpapper och tyg till transferark, strykfolie och vinyl.

 

>

{{ totalCount }} produkter

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}
Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu