Var redo för skolstarten

Klara, färdiga, skolstart! När kalendern visar augusti månad och det är dags för skola igen står vi redo med allt som ger barnet den bästa starten. Först och främst ska det vara ordning på skolsakerna i väskan, det gäller både pennfodral, blyertspennor, lim, sax och anteckningsblock. Utforska vårt breda sortiment av skrivredskap och skolutrustning som säkerställer att varje läsår även blir ett lärorikt år. Eller prova våra kreativa idéer där barnet själv kan sätta sin egen prägel på skolsakerna.

Var redo för skolstarten
Fraktfritt låda
Fraktfritt vid köp över 299 kr.
Just nu är vår leveranstid 7-9 arbetsdagar.
Just nu är vår leveranstid 7-9 arbetsdagar.

Fyld penalhuset

Använd vår inspiration till dina kreativa projekt

Se utvalda produkter

REDO FÖR SKOLAN

Klockan ringer, ett nytt läsår har startat – men är ni redo? Skolstarten är stressande för nästan alla föräldrar, och därför presenterar vi vårt skoluniversum där du snabbt och enkelt hittar all utrustning ditt barn behöver för att få bästa tänkbara skolstart efter ett långt och härligt sommarlov. Vi har massor av pennor, tuschpennor, lim, saxar och anteckningsblock som passar perfekt i skolväskan och pennfodralet. För även om det mesta idag sker digitalt, är de hederliga gamla manuella redskapen fortfarande ett måste. Men det betyder ju inte de måste se trista ut – skolsaker kan vara både häftiga och snygga. Utforska bara våra kreativa idéer och upplev hur enkelt både små och stora skolbarn kan sätta sin egen prägel på pennfodral, pennor och anteckningsblock. Oavsett om ditt barn börjar i grundskolan, gymnasiet eller undervisas hemma finns det alltid utrymme för små, kreativa förberedelser.

FYLL PÅ SKOLVÄSKAN

Många minns säkert sin första skolväska – färgen, storleken och märket. Skolväskan är nämligen en viktig följeslagare under barnets hela skoltid, ja faktiskt en av de viktigaste. Den hjälper barnet att transportera böcker, pennor och anteckningsblock fram och tillbaka mellan skolan och hemmet. Så givetvis skadar det inte att ge skolväskan ett kreativt lyft som gör den mer igenkännbar och personlig:

  • Gör en söt nyckelring av Silk Clay®
  • Skriv kul ord med rub on stickers-bokstäver
  • Brodera barnets namn på skolväskan så undviker du att barnet får med sig fel ryggsäck hem
  • Dekorera skolväskan med massor av coola klistermärken

När ni har dekorerat färdigt har barnet en personlig skolväska som är lätt att känna igen. Men vänta lite! Vi har ju helt glömt bort den klassiska tygpåsen. Den populära tygpåsen som är perfekt som gymnastikpåse, men även som skopåse eller till skolutflykten. Varför inte låta ditt barn måla på påsen med textiltuschpennor och skriva sitt namn med rub on stickers-bokstäver? Du kan också välja en tygpåse med ett förtryckt motiv som barnet själv kan färglägga – hmmm ... ska den vara med farliga pirater, vackra sjöjungfrur eller de kul figurerna från Fåret Shaun

FYLL PÅ PENN PENNFODRALET

Ett pennfodral är så mycket mer än bara ett pennfodral – inte sant? Ditt barn har säkert funderat en hel del kring färgen, formen och storleken på sitt första pennfodral. Och för de äldre skolbarnen är det gamla pennfodralet från förra läsåret ofta inte tillräckligt coolt längre. Vad gör du då? Kanske kan ett pennfodral med egen design vara lösningen? Tillsammans kan ni måla, sy eller dekorera ett pennfodral som ditt barn ser fram emot att få visa upp i skolan:

  • Sy till exempel på barnets namn i rocaipärlor
  • Färglägg pennfodralet i barnets favoritfärger
  • Rita dit favoritfigurerna med textiltuschpennor

När pennfodralet är färdigdekorerat kommer nästa roliga uppgift: att fylla på det. Förutom limstift, saxar och tuschpennor får ni inte glömma de ergonomiska blyertspennorna för alla skrivuppgifter och färgpennor för alla kreativa insatser. Båda kan ni dekorera på roligaste sätt. Gör små figurer av Silk Clay®, som du kan placera längst upp på blyertspennan så blir det aldrig tråkigt att skriva eller rita i skolan.

BÄSTA SKOLSTARTEN

Oavsett om det är första gången eller om det är en ny årskurs kan man få fjärilar i magen vid skolstart. Tillsammans kan ni göra små förberedelser som gör övergången från sommarlov till skolvardag mycket enklare. Gör till exempel en mobil med bokstäver och bilder som ger barnet en god förståelse för alfabetet. Eller gör ett praktiskt pennställ av toalettrullaroch dekorera det med hobbyfärg, kartong, tofsar och piprensare. Vi har massor av kreativa idéer som dessa som ger ditt barn bästa tänkbara skolstart.

Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu