Skapa smycken med snygga pärlor

Gillar du alla vackra pärlsmycken som finns ute i modebutikerna just nu? Nu kan du enkelt skapa dina egna pärlörhängen, halsband och armband – i de färger du gillar mest. Skapa smycken med alla typer av pärlor du kan tänka dig som till exempel glaspärlor, rocailllespärlor, plastpärlor och sötvattenspärlor. Mixa och matcha och skapa dina egna unika pärlsmycken – och följ aktuella trender och stämningar. Om du är nybörjare eller vill lära dig en ny teknik kan du börja med en av våra utbildningssatser eller minisatser som innehåller allt material samt alla idéförslag och instruktioner du behöver för att snabbt och enkelt skapa dina egna vackra smycken. Vi har utbildningssatser och minisatser med både klassiska pärlor och pärlor i trendiga färger – medan vi för de yngre barnen har massor av nya idéer på fina pärlsmycken som de enkelt kan skapa själva.

Kombinera dina favoritpärlor och skapa dina egna unika pärlsmycken.

Created by you

Creativity in a Box

Vill du mixa och matcha för att skapa dina egna unika smycken?

Vi har massor av kit, pärlor och andra smycketillbehör så att du kan designa dina egna nya favoritsmycken.

Vill du mixa och matcha för att skapa dina egna unika smycken?

Vi har massor av kit, pärlor och andra smycketillbehör så att du kan designa dina egna nya favoritsmycken.

Personliga smycken med kristaller och glaspärlor

Se mer >

Alla Creativity in a Box-produkter med smycken

Se mer >

Se alla smyckespärlor

Se mer >

Se alla tillbehör för smycketillverkning

Se mer >

Alla smyckestekniker

Se mer >

Ta en titt på våra senaste idéförslag

Gör dina egna smycken

Har du dragits till alla fina smycken som verkar finnas överallt just nu? Du kan enkelt skapa dina egna - både de klassiska pärlstilarna och de i fräscha moderna färger. Allt är möjligt när du designar dina egna halsband, örhängen och armband. Du kan skapa unika smycken som matchar din personlighet – eller testa att göra några av de smycken som för närvarande är så trendiga. Med andra ord är de kreativa möjligheterna oändliga när det gäller smycken. Om du fortfarande behöver lite inspiration har vi ett universum av idéer med massor av smyckedesign - här kan du alltid hitta rätt incitament till ditt nästa smyckeset.

 

Pärlsmycken

Pärlsmycken är en stor hit just nu – men visste du att du enkelt kan göra många av dessa trendiga smycken själv? Det är inte svårt – när du väl bemästrat teknikerna kan du skapa ditt eget smyckeset med de vackraste armbanden, halsbanden och örhängena, alla tillverkade av pärlor. Du kan kombinera alla färger och material du älskar – t.ex. gröna, genomskinliga glaspärlor och naturliga, råa träpärlor. Oavsett vilken blandning du väljer kan du skapa ett helt unikt smyckeset till ditt smyckeskrin.

Låt dig till exempel inspireras av dessa smyckesidéer:

Du kan också prova att göra de färgglada och populära fruktsmyckena. De är söta, kreativa och ger varje outfit en fräsch touch. Gör till exempel armband med citroner och körsbär eller örhängen med körsbär av rocaillepärlor.

Besök vårt universum av idéer och hitta massor av inspiration till dina pärlsmycken – frånpärlhalsband och armband till de finaste pärlörhängena.

 

Pärlor till smycken

Pärlor är likadana – från halsband till armband och örhängen. Men vilken typ av pärlor ska du satsa på när du gör dina egna gör-det-själv-smycken? Vi har ett stort urval med många olika typer så det kan vara svårt att veta vilka man ska välja. Om du drömmer om ett smyckeset i skira, mjuka färger kan det inte bli fel med sötvattenspärlor - men om du letar efter färgstarka smycken är rocaillepärlor eller vaxpärlor det perfekta valet. Viktigast av allt är att du letar efter pärlor som matchar storleken på ditt projekt – och som du tycker är attraktiva. Lyckligtvis behöver du inte nöja dig med bara en typ av pärla. Självklart kan du även blanda två eller flera typer av pärlor för att skapa din egen look.

Upptäck vårt stora urval av pärlor som du kan använda för att skapa smycken med. Här hittar du träpärlor, glaspärlor, vaxpärlor, rocaillepärlor, sötvattenspärlor och formade pärlor.

 

Smyckestillverkning för både nybörjare och mer avancerade hantverkare

Det kan se lite komplicerat ut, men smyckestillverkning är faktiskt enklare än du tror – särskilt om du köper ett av våra hantverksset. Med våra Starter Craft Kits får du en perfekt start på ditt smyckesäventyr. Den ger dig all vägledning och allt material du behöver. Det gör det otroligt enkelt att lyckas med hemgjorda smycken – särskilt om du är nybörjare. Efteråt kan du utöka med våra mindre kit – som vi kallar Mini Craft Kits. Du kan till exempel göra örhängen, halsband, armband och ringar – och du kan göra dem med pärlor, garn, resår och mycket mer.

Se alla våra pysselset för smyckestillverkning här - och du kommer att märka att det är mycket enklare att göra smycken till din nya favorithobby.

Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som gäst
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu