Skapa en skandinavisk jul hemma

Ta en paus från allt spring i advent och sprid massor av magisk julglädje med vår underbara Creativity in a Box. Dekorera ditt hem med juldekorationer i ljus skandinavisk stil med papper, filt och självhärdande lera. Fördjupa dig i våra DIY Kit och skapa hemgjorda nordiska juldekorationer som förgyller julbordet eller ger  julgranen en magisk touch. Du kan även hänga dem i kvistar från trädgården för en känsla av natur inomhus. Ljusa, skandinaviska färger passar perfekt till traditionella julfärger som rött och grönt, så mixa och matcha gärna de två julvärldarna och fyll ditt hem med  julstämning med våra enkla DIY Kit för kreativa julaktiviteter – se dem alla nedan.

Så få fart på julstämningen med kreativ inlevelse.

Created by you

Creativity in a Box

Se massor av julkit för barn

Se mer >

Se hela vår julkollektion

Se mer >

 

>

{{ totalCount }} produkter

{{ $t("Du\u0020har\u0020sett\u0020\u00251\u0020av\u0020\u00252\u0020produkter").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Vit Julfrid

Den charmiga enkelheten och inbjudande värmen i skandinavisk juldekoration har fångat hjärtan runt om i världen. Det är därför vi har kuraterat en mångsidig samling av produkter och idéer för att omfamna denna älskade jultradition. Oavsett om du är lockad att skapa dina egna hemgjorda dekorationer med våra lättanvända DIY kit eller söker inspiration för att inkorporera den nordiska julstilen, hittar du här ett överflöd av alternativ. I den nordiska jultraditionen är mindre ofta mer - det handlar om att främja enkelhet och frid, odla en välkomnande atmosfär hemma och uppskatta stunder delade med nära och kära. Dyk ner i vårt utbud idag och upptäck dina favoriter för att höja årets festliga firande.

 

Nordiska juldekorationstrender

Nordisk juldekoration är känd för sin minimalistiska och tidlösa stil, och det finns andra anledningar till dess popularitet. En av de främsta anledningarna är dess fokus på enkelhet och äkthet. Traditionellt sett kännetecknas skandinavisk design av rena linjer, naturliga färger och en övergripande känsla av lugn - något som tilltalar många under den hektiska julsäsongen. På så sätt handlar det inte om extravaganta dekorationer eller överväldigande mängder presenter, utan snarare om att skapa en mysig och inbjudande atmosfär där fokus ligger på gemenskap och närvaro. Skandinavisk kultur spelar också en betydande roll i varför många älskar denna stil. Med sitt rykte om "hygge" - ett danskt ord för mysighet, som värderar gemenskap, komfort och tid spenderad med nära och kära - har Skandinavien inspirerat en global rörelse mot en enklare och mer meningsfull livsstil. Nordisk juldekoration fungerar som en förlängning av denna filosofi genom att skapa en plats som uppmuntrar till att sakta ner och njuta av de små ögonblicken.

 

Stillhet, fördjupning och kreativitet

När julen närmar sig och tempot ökar kan du känna att du vill sakta ner och skapa en mysig bas hemma. Det är här skandinaviska DIY kit för juldekorationer kommer in som en populär och givande aktivitet - och här är varför. Den populära julstilen har en unik förmåga att lugna sinnet och minska stressen och hetsen i julsäsongen. Under en tid präglad av överflöd och hektiska förberedelser är det trevligt att ha något lätt och enkelt. Istället för att fastna i jakten på den perfekta presenten eller den mest imponerande dekorationen kan du njuta av de enkla nöjena med att vara med nära och kära, avnjuta en varm kopp choklad vid brasan - och göra hemmagjorda juldekorationer. Att göra dina egna juldekorationer är verkligen ett bra sätt att sakta ner. Det är din tid att vara kreativ, koppla av och njuta av processen.

 

Juldekoration i ljusa nyanser

Julen behöver inte vara röd och grön för att vara mysig och festlig. Många är förtjusta i den ljusa, skandinaviska julstilen. Den omfamnar en palett av neutrala färger som vitt, grått, beige och mjuka pasteller. Detta skapar en perfekt bakgrund för vackra juldekorationer som inkluderar naturmaterial som trä, ull, filt och grenar. Oavsett om du gör stjärnor, hjärtan eller små, delikata julgranar, passar de ljusa färgerna lätt in i olika typer av hem - både moderna och mer traditionella.

 

Juldekoration med DIY kit

Våra DIY kit är den enklaste lösningen om du älskar att göra dina egna juldekorationer. Varje kit ger dig allt du behöver för att komma igång. Du behöver inte springa runt och leta efter material - allt ingår i lådan, vilket sparar både tid och besvär. Dessutom kommer våra DIY kit även med instruktioner eller videor för att guida dig genom processen. Detta är särskilt användbart om du är nybörjare eller saknar inspiration. Prova ett julkit med din familj eller vänner så att du kan uppleva de många fördelarna. Välj dina favoriter och samlas runt bordet för att skapa hemmagjorda juldekorationer. Det är superenkelt - och det är också ett mysigt sätt att spendera tid tillsammans.

 

Vilka typer av nordiska juldekorationer kan jag göra?

 

Filtade juldekorationer

Filtdekorationer är ett fantastiskt sätt att lägga till en mysig och nordisk atmosfär till dina juldekorationer. Med sitt enkla uttryck passar de perfekt in i den ljusa och minimalistiska julstilen. Till exempel kan du göra vackra filtade julhjärtan som symboliserar kärlek och värme under högtiden. Klipp ut hjärtan i olika storlekar och häng dem på julgranen eller runt ditt hem. Du kan också brodera eller lägga till små detaljer för att ge dem en personlig touch.

 

Origami-dekorationer

Origami-juldekorationer är ett kreativt och roligt sätt att lägga till en personlig och unik touch till dina juldekorationer. Med origami, den gamla japanska konsten att vika papper, kan du skapa vackra och delikata dekorationer som kommer att glädja både dig själv och dina gäster under hela julperioden.

En av de mest populära origami-julfigurerna är stjärnor. Dessa kan vikas på olika sätt och storlekar, vilket gör att du kan skapa en hel stjärnbild att dekorera med. Häng dem i fönstret eller på julgranen för att lägga till extra glans i dina juldekorationer. Duvor är också en favorit i origami-världen och kan symbolisera fred och kärlek under högtiden. Vik dina egna duvor och låt dem sväva runt ditt hem som vackra och fridfulla dekorationer.

Med dina egna origami-dekorationer kan du skapa en helt unik och personlig atmosfär som kommer att göra denna julsäsong ännu mer minnesvärd. Så vik och låt din kreativitet flöda fritt - julen väntar på dina vackra origamiskapelser.

 

Juldekorationer i resin

Att göra dina egna juldekorationer i resin gjutmassa är ett spännande sätt att lägga till en modern och elegant touch till den ljusa, skandinaviska julstilen. Resin gjutmassa är ett mångsidigt material som härdar till en slät och hållbar yta, perfekt för att skapa vackra och minimalistiska juldekorationer.

Ett populärt val är att gjuta julgranar i resin. Dessa träd kan vara i olika storlekar och former, och de kan anpassas med en touch av glitter eller ett subtilt lager av färg för att matcha din inredning. Placera dem på en hylla, som en mittbit på ditt julbord, eller till och med som en del av din julgransdekoration för att lägga till en modern twist till traditionen.

Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som gäst
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu