Skapa en mysig julstämning med pappersdekorationer

Gillar du att pyssla inför julhelgen? Klä granen med vackra kottar, röda julhjärtan, söta änglar och snygga julstjärnor och sprid julstämning i hela hemmet. Finns det något mysigare än att ägna en hel dag åt julpyssel och att ha hela bordet fullt med julpapper i snygga färger? Du kan julpyssla med våra kreativa satser som är fullspäckade med vackert papper och allt annat du behöver för att skapa juldekorationer eller så kan du köpa våra nya, stora julsatser för att skapa julens finaste kottar.

Sprid julstämning i hemmet med underbara julstjärnor, vackra kottar och söta änglar.

Det är enkelt att skapa klassiska juldekorationer av papper

Alla våra produkter för tillverkning av juldekorationer i papper

Massor av idéförslag


Gillar du att skapa klassiska juldekorationer av papper? Hämta inspiration från våra många idéförslag och njut av kreativt och mysigt julpyssel med papper, sax och lim.

Ta en titt på våra senaste idéförslag

Glädjen i julpynt

Julen handlar om röda hjärtan, klassiska papperstrutar och långa girlanger i säsongens härliga färger. Hemgjorda pappersdekorationer är en evig klassiker som du kan återvända till år efter år – och som du enkelt kan göra själv. Det är enklare än du tror med våra förpackningar. Prova till exempel vårt utskurna papperspaket och få allt du behöver för att skapa en festlig atmosfär med utskurna juldekorationer i papper – inklusive material, mallar och inspiration. Eller prova en kreativ blandning från vårt sortiment – det är fyllt med papper i olika färger och mönster – och använd bilderna som följer vårt sortiment som inspiration. Oavsett vilket paket du väljer kommer du garanterat att få massor av julpynt – både sådana som kan hängas i granen och sådana som kan pryda fönsterbrädan. Hitta våra olika paket här.

Behöver du mer inspiration kan du alltid besöka vår julvärld, där du hittar massor av idéer till julpynt i papper.

 

Inspiration till julpynt

Papper är superenkelt att arbeta med – du kan klippa, klistra och vika ihop det – och du kan till och med få det i en mängd olika färger och mönster. Därför är papper också det populäraste materialet för julpynt.

Visste du till exempel att du kan göra julpynt av crêpe-papper? Crêpe papper är en stor hit överallt och är otroligt flexibelt att arbeta med. Du kan till exempel göra den sötaste misteln - för att inte tala om en vacker adventskrans av crêpe-papper. Båda är underbara juldekorationer – du kan placera misteln i dörröppningen medan adventskransen hänger över det festliga bordet – och när julen är över kan du förvara dem fram till nästa jul.

Kanske vill du hellre skapa julpynt som inte tar för mycket tid? Då är dessa julljus i papper det perfekta projektet för dig. Ta ditt papper och klipp ut två identiska bitar av varje form och färg. Limma sedan ihop dem med Sticky Base runt en guldtråd för att skapa de vackraste ljusen till julgranen eller fönsterbrädan. Avsluta med lite glitterlim så får du julljus som glittrar i svagt ljus.

Självklart har vi inte glömt alla tidlösa juldekorationer som är klassiker att hänga i julgranen – tänk hjärtan, kottar, stjärnor och papperstrummor. Vi har samlat några favoriter så att du kan inspireras av några beprövade klassiker – prova att göra:

Det är hemgjorda julpynt som det här som sätter stämningen för en mysig december – så det är bara att göra massor av dem. Du kan följa våra idéer exakt och välja klassiska julfärger – men du kan också experimentera med fräscha moderna toner och fantasifulla uttryck. Genom att se till att du väljer den stil du gillar bäst blir dina juldekorationer magiska. 

Behöver du mer inspiration kan du också besöka vår julvärld, där alla våra idéer om julpynt är samlade. 

 

Gör julpynt med hela familjen

Julen är den tid på året då familjen samlas runt det stora bordet och gör långa juldekorationer med pappersdelar – det är både roligt och mysigt, och barnen älskar att vara med. Barnen kan till exempel göra långa girlanger och söta änglar med vingar - medan de vuxna väver julhjärtan och viker julstjärnor med vävt pappersband. Innan du vet ordet av har du ett brett utbud av julpynt till julgranen, festbordet och barnrummet. Men innan du börjar klippa kan du skapa rätt stämning – tänd ljusen och skruva upp julmusiken, så är du redo för en mysig julpysseldag hemma.  

Hitta massor av inspiration till din stora julpysseldag under kategorin hemgjort julpynt.

Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som gäst
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu