Massor av kuslig kreativitet inför halloween

Samla familjen vid bordet och skapa kusliga halloweendekorationer för årets roligaste högtid. Våra kreativa halloweenkit är både kul och enkla för alla åldrar. Vår Maxi DIY Mix är perfekt för timmar av läskigt kreativt skapande – och glöm inte våra Mini DIY Kits för familjens yngsta monster. Barnen kommer också att älska vår nya halloweendörr – jag undrar vem som gömmer sig bakom den ...

Halloween

Creativity in a Box‑ och halloweenprodukter

Trolla fram läskiga halloweendekorationer med hjälp av lådan

Maxi DIY Kit dekoration

DIY Kit Dekoration

Vill du se fler halloweenprodukter?

Vill du se fler halloweenprodukter?

Se våra senaste idéer för en kusligt kul halloween

 

>

{{ totalCount }} produkter

{{ $t("Du\u0020har\u0020sett\u0020\u00251\u0020av\u0020\u00252\u0020produkter").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Halloween med skräck, rysningar och kreativitet

Välkommen till vårt stora halloween-universum, fyllt med kreativitet och skräck för barn. Här hittar du allt för den populära hösthögtiden – både enkla DIY kit i olika storlekar och skrämmande idéer för festlig halloween-dekor. Utforska hela utbudet och hitta era nya favoriter. Det finns massor av möjligheter att välja mellan. Skapa de kända halloween-motiven som barnen älskar - som fladdermöss, spöken, pumpor, skelett – eller bygg ett hemsökt hus fyllt med spindlar och spindelnät. Allt är skrämmande roligt och kan användas som dekoration under hela oktober.

 

Halloween-aktiviteter för barn

Halloween har blivit en stor hit bland barnfamiljer, och många använder den roliga högtiden som en anledning att vara kreativa tillsammans. I detta sammanhang har vi samlat massor av inspiration för hemgjord dekor som du och barnen kan skapa tillsammans. Läs vidare nedan och få massor av idéer:

 

Läskiga spindlar

Spindlar symboliserar ofta skräck och mystik, och därför passar de perfekt som halloweendekor i hemmet. Använd fantasin och skapa era egna spindlar av olika material från pyssel-lådan. Om barnen vill kan de gärna designa sin egen, unika spindel. Kanske blir den söt, knasig eller läskig? Aktiviteten är utmärkt för att stärka barnens språk. Diskutera de åttabenade vännerna tillsammans – var de bor och vad de äter. Prova också vårt Mini DIY Kit, där barnen kan skapa en halloweenspindel av Silk Clay®, Foam Clay® och långa, mjuka piprensare.

 

Självlysande spöken

Spöken är bland de mest ikoniska halloween-figurerna. De representerar det okända och övernaturliga – och de har på ett mystiskt sätt blivit en fast del av människors halloweentradition, både som dekoration och förklädnad. Många barn har en naturlig rädsla för spöken och det okända. Men genom att skapa sina egna spöken får de möjlighet att förstå att det okända inte alltid behöver vara skrämmande. Om du har barn kan de utan problem skapa sina egna unika spöken. Gör dem till exempel i vitt kartongpapper, gipsbinda eller pärlor. Möjligheterna är många, och om det ska vara extra enkelt kan ni också prova vårt Mini DIY Kit. Här kan barnen modellera små, självlysande spöken av Silk Clay® och Foam Clay®. De färdiga spökena lyser i mörkret och kan användas som rolig dekoration på barnrummet. Se den söta halloweenidén här.

 

Flygande fladdermöss

Halloween är en tid då gränserna mellan det naturliga och det övernaturliga verkar smälta samman, och inget representerar denna mystik bättre än fladdermöss. Dessa fascinerande varelser, ofta förknippade med mörker och nattens rike, lägger till en extra dos spänning till varje halloweendekoration. Har du barn som älskar halloween kommer de också att älska att skapa sina egna fladdermöss. Testa olika material som svart kartong, filt eller papper – och häng upp de färdiga fladdermössen i taket så att det ser ut som att de svävar i luften. Om det också ska finnas fladdermöss på fönsterbrädan eller hyllan kan barnen skapa sina egna av Silk Clay® och Foam Clay®. Figurerna blir riktigt läskiga - hitta idén här.

 

Rasselnde skelett

Halloween är den tid på året då vi öppnar dörrarna för det läskiga, det mystiska och det skrämmande. Skelett är därför en naturlig del av firandet. De representerar skräck och död – och det går att skapa många olika versioner. Prova till exempel vårt söta pappersskelett, som barn från 5 år kan göra. Det enda ni behöver är vårt Mini DIY Kit. Det innehåller både material och instruktioner – enklare blir det inte.

 

Pumpar i olika former

Varje höst börjar pumpahösten, och det är då folk börjar planera sina halloweendekorationer. Att skära pumpor har blivit en tradition där familjer samlas för att uttrycka sin kreativitet. Både barn och vuxna älskar skärprocessen, och många spenderar flera timmar på att skapa läskiga ansikten och fantasifulla figurer. Om du drömmer om ett mer överkomligt pumpaprojekt kan du prova våra små pumpor av Silk Clay® och chenille. Detta projekt passar perfekt för de yngsta i familjen. De är superenkla att modellera, och barnen älskar att använda dem som halloweendekor på sina rum. Se det enkla pumpaidén här.

 

Hemgjort halloweenhus

Skapa magisk skräck med ert helt egna halloweenhus i kartong. Det kreativa projektet är en rolig aktivitet för hela familjen. Bygg huset i kartong och dekorera det med roliga detaljer som barnen kan rita med pennor. Lägg också till spindelnät och spindlar för att skapa den perfekta skräckstämningen. När halloweenhuset är färdigt kan det placeras som en läskig dekoration på matbordet, fönsterbrädan eller barnrummet. Om ni behöver inspiration kan ni hitta vår kreativa idé för halloweenhus.

 

DIY kit för halloweendekor

Är du en förälder som vill göra halloweenupplevelsen extra speciell för dina barn? Då är DIY kit vägen att gå! Våra kit är den perfekta lösningen för upptagna familjer som vill skapa rolig och kreativ halloweendekor utan besväret med att leta efter material eller tänka på komplicerade designer. Med DIY kit får ni en enkel och bekväm förpackning som innehåller allt ni behöver för att skapa läskigt rolig dekor tillsammans med era barn. De medföljande enkla instruktionerna gör det till en lek att följa med, och aktiviteterna är anpassade för olika åldrar och färdighetsnivåer. Så varför överväga DIY kit? För att det inte bara är en praktisk lösning, utan också ett sätt att skapa gemensamma minnen och stärka familjebanden. Gör halloween till en kreativ och rolig upplevelse för hela familjen med dessa enkla och underhållande halloween-kit.

Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som gäst
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu