Låt kreativiteten blomstra

Skapa vackra evighetsblommor i färgglatt kräppapper som alternativ till färska eller torkade blommor. Du kan även använda blommor av kräppapper i kransar eller som presentdekoration. Om du är nybörjare kan du köpa vår gör‑det‑självsats för nybörjare Här får du lära dig olika tekniker för hur man skapar pappersblommor steg för steg – du kan sedan enkelt bygga vidare på teknikerna genom att köpa ytterligare satser och besöka vårt kreativa teknikuniversum. Om du har sysslat med blommor i kräppapper förut hittar du massor av inspiration och nytt material i vårt sortiment av kräppappersprodukter som omfattar färgglada artiklar för vackra, hemgjorda evighetsbuketter.

Crepe

Är du nybörjare?

Om du inte har sysslat med blommor i kräppapper förut kan du köpa en av våra nybörjarsatser.

Skanna QR-koden och hitta videor som guidar dig genom inlärningsprocessen för olika tekniker. På så sätt får du alltid ett bra resultat.

Se våra kreativa satser

Våra satser innehåller allt du behöver – alla produkter, guider, videor och mycket annat.

Alla produkter för tillverkning av blommor i kräppapper

Massor av idéförslag
Se alla våra idéförslag för kräppapper.
Läs mer

Massor av tekniker
Se alla våra tekniker för kräppapper.
Läs mer

Ta en titt på våra senaste idéförslag

Crêpe pappersblommor

Blommor finns hos lokala florister eller i vildmarken – och om dina fingrar är mer kreativa än gröna kan du också göra dem själv. Crêpe pappersblommor har blivit en hit överallt – särskilt i hemmet där de kan användas för att dekorera vaser, fönsterbleck och kransar. Blommorna, som ibland kallas pappersblommor och crêpe-blommor, är lika vackra och dekorativa som det riktiga – och de är lättare att göra än man kan tro. När du väl behärskar teknikerna kandu skapa alla blommor du känner till och älskar – från liljor, vallmo, pioner till tulpaner, påskliljor och blåklockor. Efteråt kan du använda blommorna var för sig – eller samla dina favoritblommor i en vacker och evig bukett.

Blir du lika fascinerad av crêpe-blommor som vi är har vi flera pysselset som gör det enkelt för dig att komma igång med tekniken. Vi har också ett universum av idéer, där du alltid kan hitta inspiration till din nästa crêpe-blomma.

Pysselset med crêpe-papper

Om du längtar efter att skapa dina egna pappersblommor är våra pysselset den perfekta lösningen. Med dem får du garanterat en blomstrande start på en spännande ny hobby – de innehåller allt material och alla instruktioner du behöver. Varje sats är också utrustad med en QR-kod – om du skannar koden kommer du direkt till våra videobruksanvisningar. Här kan du titta på teknikvideor när du vill. På så sätt kan du lära dig i en takt som passar dig.

Om du är nybörjare i att göra crêpe-blommor och vill lära dig tekniken från grunden är vårt Starter Craft Kit det perfekta valet. Genom en omfattande videoguide får du lära dig alla de rätta teknikerna – och när du är klar kan du utöka med våra Mini Craft Kits. Om du har skapat crêpe-blommor förut och letar efter ny inspiration kan du alltid besöka vårt idéuniversum – där hittar du massor av inspiration till evighetsblommor.

Du kan också utforska din kreativitet och skapa dina egna blomkombinationer och buketter baserat på de tekniker du har lärt dig. Vi har allt material du behöver på vår webbplats – inklusive ett stort urval av crêpe-papper i regnbågens alla färger.

 

Fördelarna med crêpe-blommor

Fräscha blommor direkt från trädgården är en härlig syn, men de håller sällan länge – till skillnad från crêpe-blommor. Blommor av crêpe-papper är kända för att hålla länge – faktiskt så länge att många kallar dem evighetsblommor.

Förutom att de håller länge finns det andra skäl att gå från handplockade till handgjorda. Pappersblommor ger dig en mycket större möjlighet att vara kreativ - eftersomdu inte är bunden av naturens design. Du kan experimentera fritt med olika färger, former och uttryck när du arbetar med crêpe-papper. Dessutom är vårt crêpe-papper otroligt flexibelt att arbeta med – papperet har en stretchprocent på 180 %, vilket gör det så elastiskt att du kan sträcka och forma det utan att det går sönder. 

Det låter nästan för bra för att vara sant – men om du väljer att rida på crêpe-vågen kan vi lova dig blommor som har alla fördelar. Du får blommor som aldrig vissnar, är helt pollenfria och inte kräver någon skötsel. Dessutom är möjligheterna till kreativitet nästan oändliga. 

 

Crêpe blomsterinspiration

Behöver du inspiration kan du alltid besöka vårt idéuniversum  - där hittar du många olika crêpe-blommor som passar årets alla årstider.

När våren närmar sig kan du göra påskliljor och tulpaner av crêpe-papper – och genom att kombinera båda har du en vacker, evig bukett till påskbordet som du kan använda år efter år. Du kan välja att hålla dig till de klassiska vårfärgerna eller satsa på din favoritfärg. Oavsett vilken färg du väljer är crêpe-blommorna några av vårens och påskens vackraste dekorationer. 

Till jul kan du göra både en julstjärna och mistletoe, och du kan också göra din egen adventskrans av crêpe-papper. Och glöm inte alla blommor som sprider glädje året runt – till exempel:

Alla de här klassiska blommorna kan du göra med hjälp av våra steg-för-steg-guider. För en mer äventyrlig look, prova att använda djärvare färger. Gör dem till exempel med rosa stjälkar och blå blad – och få en fräsch och annorlunda evighetsbukett till ditt hem. Oavsett om du följer instruktionerna i brevet eller går dit fantasin tar dig kan du använda hemgjorda blommor i så många sammanhang – läs mer om crêpe-blommors potential i avsnittet nedan.

 

Blommor till vardag och fest

När du är klar med din design kan du äntligen börja använda crêpe-blommorna – oavsett om du inreder ditt hem eller sätter stil på ett speciellt tillfälle:

  • Använd till exempel crêpe-blommorna som festdekoration – oavsett om det är till födelsedag, bröllop, dop eller konfirmation.
  • Fyll ditt hem med färg och sätt ihop vackra evighetsbuketter som kan användas för att dekorera bord eller fönsterbänkar.
  • Skapa en färgstark och evig bukett till någon du älskar – en perfekt present som kommer att skänka glädje under lång tid framöver.

Gör dina egna crêpe-blommor och välj själv vad du vill använda dem till – vi är säkra på att du kan hitta många fler alternativ än de som listas ovan.

Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu