Kreativa sommaraktviteter för barn

Sol och sommarlov innebär massor av kreativa sommaraktiviteter för barn. På den här sidan hittar du kreativa produkter och idéer som gör sommaren ännu roligare och mer kreativ. Ta med våra många kreativa kit och produkter på sommarsemestern – perfekt sysselsättning för barnen under bilresan, i sommarstugan eller på stranden. Våra kit garanterar timmar av kreativa sommaraktiviteter. Du kan se fram emot att rita med jumbokrita på trottoaren, sy roliga filtmonster, förvandla stenar till underbara havsvarelser, måla läckra glassar och kakor – och glöm inte vår bästsäljande Silk Clay® som du kan forma fritt, gör leksakslivsmedel till leksaksköket eller läskiga monster – och mycket, mycket annat. Njut av kreativa sommaraktiviteter för barn.

Ta med kreativa kit på sommarsemestern

Spana in våra senaste sommaridéer

Kreativitetslådor och kit för barn

Spana in våra senaste sommaridéer

Kreativitetslådor och kit för barn

Massor av kreativa produkter för sommaren

Massor av kreativa idéer för sommaren

Roliga monster och sötsaker

Utforska alla våra kreativa produkter

Roliga monster och sötsaker

Utforska alla våra kreativa produkter

 

>

{{ totalCount }} produkter

{{ $t("Du\u0020har\u0020sett\u0020\u00251\u0020av\u0020\u00252\u0020produkter").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kreativa aktiviteter för barnens sommarlov

Sommarlovet är här, och det är dags att packa bilen och ge sig ut på äventyr. Oavsett om ni beger er mot en mysig stuga, planerar en spännande bilsemester eller ger er ut på en campingtur, finns det alltid plats för kreativa sommaraktiviteter. Med våra DIY Kit kan du ta med kreativiteten överallt – och du kommer garanterat hitta något som passar hela familjen. Barnen kan till exempel måla på stenar med tuschpennor – och om du har äldre skolbarn är det perfekt med självgjorda smycken.

Utforska vårt stora utbud av kit för sommarlovet och välj de kreativa projekt som passar bäst för dina barns ålder. Kom ihåg att du kan hitta rekommenderad ålder och svårighetsgrad på varje kit. Du kan också hitta enskilda produkter som barnen älskar – och som alltid bör finnas i hobbylådan hemma eller i stugan. Här kan vi nämna vårt glitter clay, våra kreativa mångfärgade tuschpennor eller våra populära klassiker, Silk Clay och Foam Clay. Dessa produkter är mycket flexibla – lätta för barn att använda – och perfekta för sommarens olika kreativa projekt.

 

Roliga inomhusaktiviteter

Du känner säkert igen det. Barnen har sommarlov, men väderprognosen visar regnskurar och gråväder. Vädret ska dock inte vara något hinder. Vi har samlat de bästa sommaraktiviteterna för barn som enkelt kan genomföras inomhus. Aktiviteterna är roliga, kreativa och mysiga – och allt ni behöver är ett DIY Kit från cchobby:

 

 • Enkla självgjorda smycken med massor av sommarfärger

  Pärlsmycken är ett enkelt och roligt sätt att spendera tiden på under sommarlovet. Så när dina äldre skolbarn är lediga från skolan kan detta vara en aktivitet att överväga. Välj bland våra olika smyckeskit där både material och instruktioner ingår. De kan skapa de finaste pärlhalsbanden och pärlarmbanden – och de kan fritt kombinera färger och former efter sina önskemål. Resultatet blir personliga smycken som dina barn kan använda hela sommaren.

 

 • Roliga figurer med modellera

  De flesta barn älskar att forma och modellera – och därför är det också en populär aktivitet under sommarlovet. Ni använder förmodligen självtorkande lera när barnen modellerar, men vi rekommenderar alltid vår Silk Clay och Foam Clay. Båda materialen torkar själva – på bara några få timmar. Jämfört med traditionell lera är de mer torra i konsistensen. Så när barnen använder dem smetar det varken av eller blir kladdigt. Det är därför väldigt enkelt att städa upp efteråt. Men det bästa är att det är mycket enkelt för barn att arbeta med. De kan forma roliga fantasifigurer, frukter och kakor – eller fina nyckelringar till skolväskan.

  Hitta vårt stora utbud av Foam Clay och Silk Clay här. Materialen finns i många härliga färger och i praktiska, runda plastburkar. Du kan också prova våra olika modelleringskit som innehåller allt barnen behöver.

 

 • Fina teckningar med tuschpennor

  Älskar dina barn att rita kan det vara en perfekt inomhusaktivitet när sommarvädret är dåligt. Om ni vill kan temat vara sommarmotiv, så att barnen till exempel kan rita blommor, stränder eller stora glassar. Prova vårt söta ritkit där barnen kan lära sig rita våffelglassar, läskande glassar och läckra tårtor i massor av färger. Det är superkul – och det utvecklar också flera av barnens färdigheter. När barnen ritar eller målar stärker de till exempel sin finmotorik – och lär sig mer om former och färger.

 

 • Dekorera tygväskor och pennskrin

  Om du behöver mer inspiration för kreativa inomhusaktiviteter är textildekoration en säker vinnare. Det är roligt för barnen att skapa sina egna uttryck med tuschpennor och klistermärken. Båda är specifikt utformade för textil så att de ger bästa resultat. Du kan köpa textiltuschpennor och klistermärken separat på vår hemsida – eller prova ett DIY Kit för textildekoration, som innehåller alla material barnen behöver. Med kittet kan barnen till exempel göra ett coolt pennskrin eller en söt tygväska med vackra sommarmotiv.

 

Oavsett vilka aktiviteter barnen och du ger er ut på finns det massor av fantastiska upplevelser som väntar, och barnen får chansen att utveckla sin kreativitet och kanske upptäcka nya, spännande sätt att använda sina händer på. De färdiga skapelserna är perfekta som presenter eller som mysiga semesterminnen som kommer att glädja i många år framöver.

 

Utomhussommarnöjen

När solen äntligen skiner är det dags att vara kreativ under sommarsolen. Ta en dag eller två där ni stänger av telefoner och surfplattor och ger er ut på roliga aktiviteter utomhus, som vardagen normalt sett är för upptagen för. Behöver du inspiration har vi samlat de bästa utomhusaktiviteterna för barnens kreativa sommarlov här:

 

 • Måla på stenar med tuschpennor

  Att måla på stenar har alltid varit en verklig klassiker när det gäller sommarlov med barn. Många barn blir förtrollade av aktiviteten och tycker det är riktigt roligt att förvandlastenarna till roliga figurer. Prova till exempel vårt DIY Kit för stendekoration. Här kan barnen skapa fina stenmonster med tuschpennor och glitterlera. De bestämmer själva hur knasiga, roliga och farliga monstren ska se ut – och om ni vill kan ni även använda unika stenar som ni hittar på stranden. Hitta gärna en skuggig plats utomhus där barnen kan sitta och måla stenarna - till exempel under trädgårdens stora träd eller på terrassen under parasollen. Här kan de sitta i timmar medan de skapar färgglada stenar i långa rader.

 

 • Måla plattor med kritor

  De flesta barn älskar att rita, och det blir bara roligare när det sker i sommarsolen med extra stora kritor. Med gatukritor kan dina barn skapa stora konstverk på plattorna framför huset – på trottoaren – eller på lekplatsens asfalt. Låt dem måla kända motiv som påminner dem om sommaren. Det kan vara fjärilar, regnbågar eller solen. Barnen kan också skriva bokstäver och siffror – eller rita hoppa-hage-rutor som de kan hoppa igenom. Det är bara fantasin som sätter gränser – och när regnet tvättar bort gatukritan kan barnen börja om med nya konstverk. Du hittar våra gatukritor här. Kritan kommer i en stor, praktisk plasthink med handtag som gör den lätt att flytta.

 

Ta med ett DIY Kit på resan

Även om sommarlovet innebär en utlandsresa kan du skapa kreativa aktiviteter för dina barn medan ni är iväg. Våra DIY Kit är en fantastisk lösning för utlandssemestern. De kommer i kompakta och bärbara förpackningar som enkelt kan packas ner i bagaget eller ryggsäcken – och utan att ta för mycket plats. På så sätt har du alltid kreativa aktiviteter till hands, oavsett var du befinner dig. Oavsett om det är på stranden, i bilen eller på hotellrummet kan du öppna ditt DIY Kit och skapa kreativ underhållning enkelt och snabbt. Allt du behöver ingår i kittet, vilket gör det ännu mer praktiskt. Det innebär att du inte behöver oroa dig för att hitta extra material eller verktyg. Så nästa gång du packar för semestern, överväg att inkludera ett eller två kit för barnen.

Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som gäst
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu