Inlevelse och flow

Drömmer du om att varva ner och fylla hemmet med zen? Att göra olika konstverk och dekorationer till hemmet är en terapeutisk och givande upplevelse. Med vår Creativity in a Box kan du ägna dig åt kreativa och avkopplande aktiviteter som får dig att glömma tid och rum och ger dig en härlig känsla av lugn, ro och flow. Inlevelse genom kreativt hantverk ger dig en känsla av välbefinnande, glädje och avkoppling i en annars hektisk och stressig vardag. Dekorera ditt hem med underbar papperskonst och vackra kristaller som ger styrka, harmoni och positiv, lugnande energi. På den här sidan hittar du kreativa kit som du kan använda för mindfulness i vardagen och för att sprida harmoni och glädje i vardagsrummet.

Top collage

Louise Ballegaard Juul

Creative manager

Egenutveckling, mindfulness och balans har blivit mer normalt i dagens samhälle – och våra kit med kristaller och vackra papperskonsttryck är perfekta för dem som söker fördjupning, balans och harmoni.

@kristatolstrup x Creativ Company

Se mer >

Inlevelse med vår Creativity in a Box

Kristaller ger dig styrka och energi

Vår nya Creativity in a Box med makramé innehåller vackra, stora kristaller och ett kort som beskriver kristallernas återställande egenskaper.

Kristaller ger dig styrka och energi

Vår nya Creativity in a Box med makramé innehåller vackra, stora kristaller och ett kort som beskriver kristallernas återställande egenskaper.

Vi har samarbetat med konstnären Krista Tolstrup, som skapar de allra vackraste pappersklipp och linoleumtryck. Kristas kreativa och lekfulla universum är fullt av härliga vardagsbilder och massor av färg – och med våra nya kit kan dina kunder skapa sina egna dekorativa, grafiska konstverk.

Sugen på att göra egen papperskonst?

Här hittar du allt du behöver.

Du kanske också gillar ...

Ljusstöpning och ljusdekoration

Se mer >

Enkel gjutning med resingjutningsmix

Se mer >

Linoleumtryck och konsttryck

Se mer >

 

>

{{ totalCount }} produkter

{{ $t("Du\u0020har\u0020sett\u0020\u00251\u0020av\u0020\u00252\u0020produkter").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kreativitet, fördjupning och flöde

Drömmer du om att sänka tempot och fylla ditt hem med zen? Då har du kommit till rätt plats. På den här sidan har vi samlat massor av kreativa aktiviteter som är bäst när det gäller fördjupning och flöde - till exempel fin papperskonst och vackra kristaller.

Du kan bland annat utforska våra DIY Kit, även kallade Creativity in a Box, som är skapade för långsamma, avslappnande processer som låter dig glömma tid och rum. Om du behöver en paus från den hektiska vardagen är våra kit den perfekta lösningen. Med en blandning av material och instruktioner får du allt du behöver för att skapa vackra konstverk, handgjorda smycken eller dekorationer till ditt hem. Och det bästa av allt? Du kan göra det i din egen takt, utan stress och jäkt.

Glöm alla deadlines och krav. När du arbetar med våra DIY kit handlar det bara om dig och din kreativa process. Låt dina tankar flyta fritt medan du skapar något unikt och personligt. Och när du väl är inne i ditt flow kommer du att upptäcka att tiden flyger iväg och bekymrerna försvinner.

 

Varför är flow och zen populärt?

Dagens värld präglas av hastighet och ständiga förändringar - därför söker allt fler människor sig till kreativa projekt som erbjuder en känsla av flow och zen. Detta beror på flera faktorer som återspeglar de djupare behoven och önskningarna hos det moderna samhället.

Kreativitet erbjuder en form av flykt från den hektiska och stressiga vardagen. I en tid där teknologi och sociala medier konstant bombarderar oss med information och störningar söker allt fler det kreativa - som virkning, makramé, kristaller, pappersklippning och mycket annat. Det är aktiviteter som dessa där man har möjlighet att koppla helt av och hitta inre frid. Genom att fokusera på en enda aktivitet kan man tillfälligt bli av med sina bekymmer.

Dessutom erbjuder kreativa projekt möjligheten till självförverkligande och självrealisering. I en värld där många känner sig fångade i rutinmässiga jobb och förväntningar utifrån ger kreativiteten en plattform för att uttrycka sig själv. Man kan upptäcka nya talanger, intressen och passioner som berikar ens liv och ger en känsla av syfte.

 

Flow och zen i kreativa sammanhang handlar också om en djup förbindelse till nuet. I en tid där vi ofta lever i det förflutna eller framtiden påminner kreativiteten oss om att vara närvarande i nuet och finna glädje i det som sker just nu.

 

Mentalt välbefinnande med Creativity in a Box

Om du ännu inte har provat vårt Creativity in a Box är det nu du ska göra det. Våra kit fångar nämligen tidsandan, som har större fokus på människors mentala välbefinnande. I dag vänder sig fler och fler till kreativa aktiviteter som en form av självvård och stressreduktion. Kreativ fördjupning är nämligen en värdefull möjlighet att pausa allting och bara vara närvarande i nuet. Det är som en form av mindfulness-terapi som hjälper oss att återupprätta förbindelsen till oss själva och till världen omkring oss, och som ger oss möjlighet att upptäcka en djup inre frid.

Samtidigt är vår Creativity in a Box ett praktiskt och tillgängligt sätt att engagera sig i kreativa aktiviteter. Du behöver inte jaga olika material eller utveckla nya färdigheter från grunden. Varje kit kommer vanligtvis med alla nödvändiga verktyg och material samt steg-för-steg-instruktioner, vilket tar bort alla hinder för att komma igång.

När du använder en Creativity in a Box får du möjlighet att kliva in i en värld av skaparkraft utan stress och press. Du behöver inte oroa dig för att göra misstag eller vara perfekt; istället kan du tillåta dig själv att utforska och experimentera fritt. Detta kan vara otroligt gynnsamt för din mentala hälsa då det minskar stressnivåerna, förbättrar humöret och ökar känslan av välbefinnande.

Sammanfattningsvis kan regelbunden användning av vår Creativity in a Box vara ett kraftfullt sätt att vårda din mentala hälsa på. Det är ett enkelt sätt att uttrycka dig själv, odla mindfulness och förbättra ditt allmänna välbefinnande.

Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som gäst
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu