Flytta ut den kreativa leken

Våren är på väg och med den även soliga dagar med blå himmel och varma vindar. Nu kan barnen vara utomhus oftare och längre, och det finns utrymme för allt från att flyga drake till att rita med kritor och hoppa hopprep. Spana in våra populära produkter och låt dig inspireras av våra kreativa idéer, så att du är redo för massor av roliga utomhusaktiviteter i det härliga vädret.

Flytta ut den kreativa leken
Fraktfritt låda
Fraktfritt vid köp över 299 kr.
Just nu är vår leveranstid 7-9 arbetsdagar.
Just nu är vår leveranstid 7-9 arbetsdagar.

Använd vår inspiration till dina kreativa projekt


Se utvalda produkter


EN SOMMAR AV KREATIVITET

Sommaren är den tid på året då solen skiner, luften är frisk och kreativiteten flyttar ut på riktigt. När solen äntligen kommer tillbaka vet vi att det är dags för barnen att gå ut igen – men vad ska de göra där ute? Hos oss behöver du inte missa något. På den här sidan har vi samlat alla leksaker som barnen kommer att älska att ta med sig ut och leka med i sommar. Här hittar du väderkvarnar, drakar, hopprep, fladdermöss och frisbee – allt som barnen kan hjälpa till med att inreda och göra egna. De kan till exempel använda våra olika tuschpennor, färg och elbrännare för att dekoreramed . Vi har med andra ord allt du behöver för att fylla sommarens utomhusaktiviteter med massor av kreativitet.

GÅ UT OCH NJUT AV NATUREN

Sommaren är den perfekta årstiden för alla, stora som små, som vill lära sig mer om naturen. Vädret är nu så varmt att alla djur och insekter kan börja komma ut igen. Barn kan till exempel komma nära naturen och dess små varelser med våra förstoringsglas. Med ett förstoringsglas i handen kan barnen gå på upptäcktsfärd efter de många insekterna i trädgården – från myror och spindlar till kranflygplan och skalbaggar. Om det enkla förstoringsglaset i trä ser för tråkigt ut för familjens små insektsjägare kan du dekorera det tillsammans.

Om du vill göra något bra för trädgårdens insekter som kan kämpa för att hitta mat och skydd kan du prova ett av de populära insektshotellen. Vårt insektshotell i trä är ett projekt fyllt av kreativitet – det kan målas, ritas på och dekoreras. Och när insektshotellet är färdigt har de söta nyckelpigorna och de knubbiga bina en trevlig plats att sova, äta och vila på.

FÄRG PÅ STENAR

För många innebär sommaren att gå ut och promenera i det fina vädret – och medan du är ute och går kan du samla på dig massor av stenar att dekorera hemmet med. Att måla på stenar är en rolig aktivitet som du kan involvera hela familjen i. Testa våra idéer som kan förvandla stenarna till sköldpaddor, fisk eller frukt. 

RITNING MED PAVEMENT CHALK

Gatukritor hjälper dig att ta med kreativiteten ut i sommar – bara en hink med krita kan få barnen att rita på asfaltsbetongen eller stenarna i flera timmar. Du kan försöka göra den bästa uppfarten på gatan tillsammans genom att skapa massor av små konstverk och färgglada kalkteckningar. Du kan också använda kritan för att börja leka utomhus. Om barnen till exempel behöver en cykelbana kan du måla en på plattorna så att barnen kan tävla med dem, och om du behöver ett spel kan du ta en runda med luffarschack på betongen. Till och med bokstäver och siffror kan tränas utomhus i sommarsolen istället för i en träningsbok. Och om regnet kommer och tvättar bort allt kan du helt enkelt täcka stenarna med nya dekorationer och nya lekar.

Kolla in vårt färgglada sortiment av gatukritor, som är perfekta när du ska skriva, rita och bygga hoppbanor.

HOPPA MED ETT HOPPREM

Ett hopprep är ett måste på sommaren när vädret är milt och leklusten är hög. Det gör det enkelt att prova de gamla bra hopplekarna som vi minns från vår egen barndom. Du kan hoppa i tid till välkända ramsor eller räkna hur många hopp ni kan göra på en gång. Oavsett vilket spel barnen hoppar in i stärker det deras motorik, koordination och kondition. Tillsammans kan ni rita på hopprepet med Posca-tuschpennor och måla det med Plus Color Craft-färg för att få det att se roligt och personligt ut – se idén här.

FLY A KITE

Vi har massor av drakar på lager som ser fantastiska ut när de tas upp av vinden. Drakar är superroliga att ta med sig på strandresor och sommarutflykter – platser där det finns gott om plats att springa tills vinden tar fart och draken kommer upp i luften. Att flyga drake är ett bra sätt att njuta av den friska luften och motionera, och är perfekt för sommardagar när himlen är blå och vinden blåser. Så bege dig ut och njut av en blåsig sommardag tillsammans.

Det bästa med våra drakar är att barnen själva kan dekorera dem. De kan måla och rita på dem med textilpennor och se sina egna konstverk flyga iväg.

Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu