Creativity in a Box för grupper

Att spendera kreativ kvalitetstid med andra, som barn, vänner eller kollegor, innebär ofta att man får sig massor av skratt, härliga samtal och nya idéer – och en fantastisk känsla av gemenskap. Vår nya stora Creativity in a Box innehåller tillräckligt med material för 12 personer – vilket gör denna produkt perfekt för verkstäder, kreativa klubbar, barnkalas och kvalitetstid med vänner och familj. Välj bland olika roliga aktiviteter för barn och vuxna och bjud in familj, kollegor eller skolkompisar för att njuta av kreativt pyssel, gemenskap och umgänge. 

Top collage Top collage

Creativity in a Box för 12 personer

Alla Creativity in a Box-produkter

Se mer >

Senaste trenderna

Letar du efter kreativ inspiration? Vi har sammanställt alla möjliga trendiga idéer åt dig.

Se mer >

 

>

{{ totalCount }} produkter

{{ $t("Du\u0020har\u0020sett\u0020\u00251\u0020av\u0020\u00252\u0020produkter").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kreativitet för större grupper

I dessa dagar blomstrar kreativiteten i gemenskap! Att vara kreativ tillsammans i större grupper, oavsett om det är med vänner, familj eller kollegor, har aldrig varit mer populärt. Och varför är det så? Eftersom det skapar en unik och givande upplevelse som binder oss samman och ger oss möjlighet att uttrycka oss på nya, spännande sätt.

Tillsammans kan vi utforska vårt kreativa potential och upptäcka nya sidor av oss själva. Det handlar inte bara om att skapa vackra konstverk eller handgjorda föremål, utan också om att njuta av processen och det sociala samvarot. Det skapar minnen och stärker våra band med dem runt omkring oss.

På ccobby älskar vi att fler och fler vill vara kreativa tillsammans - och därför har vi utvecklat våra stora Mega DIY Mixes, även kallade Creativity in a Box. Dessa kit är skräddarsydda för större grupper på 12 personer och innehåller allt ni behöver för att dyka ner i kreativiteten tillsammans. Du kan till och med välja mellan olika aktiviteter för både barn och vuxna.

Så varför inte samla dina vänner, familj, kollegor eller skolklassen för många timmars kreativt mys? Skapa, utforska och njut av varandras sällskap - och skratta, prata och få bra idéer tillsammans. På ccobby är vi redo att hjälpa er att skapa oförglömliga ögonblick tillsammans. Utforska vårt utbud och välj dina favoriter direkt.

 

Bjud in till gemensamt kreativt mys

Du kan använda vårt Creativity in a Box till en mängd olika tillfällen och evenemang. Här är några exempel på när du kan använda det:

 1. Familjeaktiviteter: Från födelsedagsfester till semestermys, det stora kreakitet är perfekt för att samla hela familjen till en rolig och kreativ aktivitet.
 1. Tjejkvällar: Planera en mysig kväll med dina vänner där ni kan koppla av, prata och utforska era kreativa sidor tillsammans.
 1. Team-building evenemang: Använd kreakitet som ett roligt och annorlunda sätt att stärka sammanhållningen och samarbetet på arbetsplatsen.
 1. Skolprojekt: Lärare kan använda det stora kreakitet som ett verktyg för att stimulera elevernas kreativitet och samarbetsförmåga i klassrummet.
 1. Sommarläger: Erbjud barn och ungdomar en spännande och lärorik kreativ aktivitet under sommarlovsaktiviteterna.
 1. Kreativa workshops: Arrangera en kreativ workshop där barn och vuxna kan vara kreativa tillsammans och lära sig nya tekniker.

 

Varför är det bra att vara kreativa tillsammans?

Att vara kreativa tillsammans i gemenskap har en rad fördelar, både för individet och för gruppen som helhet:

 • Gemenskap och samhörighet: När vi deltar i kreativa aktiviteter tillsammans bygger vi starkare band och stärker våra relationer. Det skapar en känsla av gemenskap, närvaro och samhörighet då vi arbetar mot ett gemensamt mål och delar upplevelsen.
 • Inspiration och idéutbyte: Att vara tillsammans med andra kreativa människor ger oss möjlighet att bli inspirerade av deras idéer och tillvägagångssätt. Vi kan lära av varandra, utbyta idéer och utforska nya perspektiv, vilket kan leda till nya och spännande kreativa utforskningar.
 • Stöd och feedback: När vi är kreativa tillsammans kan vi ge och få stöd och feedback från varandra. Detta hjälper oss att förbättra våra färdigheter, lösa problem och övervinna eventuella utmaningar vi möter på vägen.
 • Stressreduktion och välbefinnande: Att delta i kreativa aktiviteter tillsammans kan vara en källa till avkoppling och stressreduktion. Det ger oss möjlighet att fördjupa oss i en uppgift och frigöra våra sinnen från vardagens bekymmer, vilket kan leda till ökat välbefinnande och trivsel.
 • Skapar minnen och upplevelser: Kreativa aktiviteter skapar ofta minnesvärda upplevelser som vi kan se tillbaka på med glädje och stolthet. Det är dessa gemensamma upplevelser som binder oss samman och skapar oförglömliga minnen.

 

Sammanfattningsvis är kreativitet bra för större grupper eftersom det berikar våra liv, stärker våra relationer och främjar vår personliga och kreativa utveckling.

 

Vilka är fördelarna med Creativity in a Box?

Med en Creativity in a Box för 12 personer behöver du inte oroa dig för att köpa individuella material och verktyg till varje deltagare. Allt ni behöver ingår i själva mixen, vilket gör det praktiskt och enkelt att komma igång med aktiviteten. Varje mix levereras också med instruktioner och vägledning som hjälper deltagarna att komma igång och slutföra sina kreativa projekt med framgång. På så sätt kan både nybörjare och erfarna vara med.

Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som gäst
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu