Behöver du inspiration till kreativa projekt?

På den här sidan hittar du massor av inspiration till kul och kreativa projekt och aktiviteter för både barn och vuxna. Vi har massor av roliga kit som innehåller allt material du behöver för ditt kreativa projekt – och som du kan ha glädje av både hemma och på resan. Våra idéer till kreativa projekt för både barn och vuxna är användbara året runt – nu kan du vara kreativ oavsett årstid. Vi har massor av idéer till ditt nästa projekt, oavsett om du gillar att rita eller måla, sticka eller virka, knyta makramé eller forma modellera – eller kanske vill prova på ett helt nytt kreativt hantverk.
Kanske är du på jakt efter kreativa aktiviteter som ger avkoppling från vardagen – i så fall är våra många kreativa kit perfekta. De erbjuder massor av roliga, avkopplande och kreativa pyssel och projekt som du kan göra själv eller tillsammans med dina nära och kära. Se fram emot att låta din kreativitet flöda fritt och njuta av en välförtjänt paus från vardagen. Och kom ihåg att våra kit också är enkla att ta med sig på resan – så vart du än ska – till sommarstugan eller storstaden – och hur du än tar dig dit, glöm inte att packa ner ett kit eller flera. Våra kit erbjuder massor av kreativ glädje – både när de används som avkopplande fritidssysselsättning eller för att tillbringa kvalitetstid med familjen i form av kul och kreativa aktiviteter. Vi har kreativa idéer för små barn, äldre barn, tonåringar och vuxna, så använd den här sidan som inspiration till alla roliga pysselprojekt man kan göra på egen hand eller flera tillsammans. 

Kul och kreativa aktiviteter för barn

Kul och kreativa aktiviteter för vuxna

Kreativa pauser med DIY Kit

Här på sidan har vi samlat massor av kreativa aktiviteter som hela familjen kan delta i. Oavsett om du är vuxen, tonåring eller barn, har vi ett brett utbud av diy kit som får kreativiteten att blomstra året runt. Gillar du att virka, måla och sticka eller göra dina egna smycken? Välj ett av våra många kit. De innehåller olika hobbyprojekt och vissa av dem passar särskilt bra för en viss säsong - sommar, höst, vinter eller vår - medan andra enkelt kan användas året runt. Gemensamt för alla våra kit är att de är lätta att ta med sig överallt. Ta med dem på språng när du är ledig från arbetet – och barnen är lediga från skolan och dagis. Kanske har ni planerat en resa till stugan, en road trip, en storstadssemester eller en bilsemester? Oavsett vart semestern tar er, kan ni skapa minnesvärda och mysiga stunder med våra diy kit. Välj dina favoriter här på sidan och gör dig redo för nästa kreativa paus.

 

Kreativa aktiviteter för vuxna

Det är viktigt att vara kreativ när du är ledig – både under semestrar, helgdagar och helger. Kreativitet ger dig möjlighet att släppa de stressiga rutinerna som ofta följer med vardagen. När du är kreativ blir det också lättare att öppna upp för nya tankar och idéer, vilket kan skapa en känsla av frihet och glädje.

Dessutom hjälper kreativitet dig att utforska dina intressen. När du är ledig från jobbet har du mer tid att prova på nya aktiviteter och hobbyer. Prova till exempel ett kreativt handarbete med hjälp av ett av våra många diy kit. Här kan du till exempel virka, sticka och prova på knyttekniken macramé. Välj det kit som låter mest spännande – och börja din kreativa hobby direkt. Allt du behöver finns samlad i kitet. På så sätt kan du enkelt ta med det vart du än åker, oavsett om det är sommar eller vinter.

 

Kreativa aktiviteter för barn

Många barn älskar kreativa projekt – och så fort de är lediga från skolan eller dagiset börjar de forma, dekorera och klippa och klistra. Därför har vi samlat våra bästa kit för barnens semester. De är lätta att ta med sig när familjen är ledig och ska iväg på äventyr. När dina barn är lediga på sommaren är diy-smycken en fantastisk idé. De kan skapa unika pärlsmycken – som färgglada halsband och armband. På hösten kan de sy sina egna gosedjur – och när det är vinter kan de börja göra julpynt. Om du letar efter en superbra sommaraktivitet kan ni också prova att dekorera stenar. Aktiviteten är en sann klassiker och är alltid populär bland barn. Om ni vill kan ni samla olika stenar på stranden och måla dem med våra kreativa målartuscher. Om solen skiner kan ni måla stenarna utomhus i trädgården eller på terrassen, och om ni trivs med det kan ni också göra det inomhus.

Om du tittar närmare på vårt utbud av diy kit kan du också se att flera av dem kan användas året runt. Teckning och färgläggning är alltid populärt, och de flesta barn älskar den kreativa pausen där de fördjupar sig i streck, former och färgläggning. Om du vill kan du också överraska barnen med modellering. Vi har många kit med Silk och Foam Clay, perfekta för hemmagjorda fantasifigurer. Aktiviteten stärker finmotoriken och fantasin – och det är säkert populärt både när det regnar och när solen skiner.

 

Tid för avkoppling och kreativitet

Semester betyder avkoppling, mys och tid att koppla av för hela familjen. Oavsett om det är sommarlov eller vinterlov som är runt hörnet, är våra diy kit den perfekta lösningen. Varje kit innehåller alla nödvändiga material och instruktioner så att du enkelt kan komma igång. Men det finns också andra fördelar med att välja ett diy kit för semestern:

  • Enkelt och smidigt: Diy kit levereras med alla nödvändiga komponenter och instruktioner. Du behöver inte oroa dig för att köpa separata material eller spendera tid på att planera. Du kan helt enkelt dyka ner i den kreativa processen direkt. Packa upp kitet och börja!

 

  • Massor av möjligheter: Vi har många diy kit för olika hobbyer – som teckning, virkning, smyckestillverkning eller macramé. Det breda utbudet ger dig möjlighet att välja ett kit som passar dina intressen och prova något nytt och spännande.

 

  • Massor av lärande: Många diy kit innehåller element som kan hjälpa dig att lära dig nya färdigheter eller förstå nya tekniker. Det är ett roligt sätt att odla din nyfikenhet och vidga dina vyer.

Så ja, våra diy kit är ett utmärkt sätt att skapa mysiga pauser när hela familjen är ledig.

Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu