Start DIY Kit Vävning

1 Förp.
#42301
0% of 100
0
51
266,00 SEK
I lager
Leverans 2-4 vardagar.
  • truck-icon.png
  • Låga fraktkostnader från endast 49 kr

  • return_outlined.svg
  • Förlängd returrätt 30 dagar.
  • e-maerke.svg

Innehåll: Vävstol (omonterad), lim, 6 m varp, kam, garnnål och garn i olika färger och kvaliteter – totalt 30 m garn.

Lär dig väva med det här setet. Innehåller allt material och alla instruktioner du behöver.

Vill du lära dig att väva är det här Start DIY Kitet perfekt. Det innehåller allt du behöver för att komma igång. Skanna QR-koden för att öppna dörren till vårt stora bibliotek med instruktionsvideor. De guidar dig genom flera vävtekniker och grunderna i vävning. Du kommer dessutom att ha vävt en hängande mobil när du är klar..

Genom en omfattande videoguide och steg-för-steg-instruktioner får du lära dig hur du spänner upp varpen och slutför en väv, men du får också lära dig 4 olika vävtekniker – och resultatet är en underbar dekoration för upphängning. Du kan använda trävävstolen som ram alternativt kan du montera dekorationen på ett fat eller på en pinne. Med de baskunskaper du förvärvar kan du kasta dig in i många kreativa vävprojekt på egen hand. Setet är utformat för dig som vill lära dig hantverket och tekniken, men som inte har kommit igång än..

Det färdiga arbetet kan användas som väggbonad, där man t.ex. använder träramen som ram eller monterar på en platta eller t.ex. på en pinne. Lugn och ro. Upplev en vägledande hand för att leda dig genom övningen. Trygghet i att veta att allt material ingår i detta kit och att du kommer att vägledas genom teknikerna. Du får en grundläggande kunskap om aktiviteten, vilket ger dig självförtroendet att börja utforska mer komplexa tekniker på egen hand. Detta övningskit riktar sig till unga människor och vuxna som letar efter en introduktion till hantverket och teknikerna, men som kanske inte har börjat ännu, kanske har det varit svårt att välja bland material och tekniker..

inkl. inspiration

Mer information
Art.nr.42301
Enhetförp.
EAN5712854448338
Antal 1 förp.
Antal 1 förp.
Write Your Own Review
Du recenserar:Start DIY Kit Vävning, 1 förp.
Your Rating
Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
© Creativ Company