Skiss- och ritset

1 St., Mixade Färger
#34299
#34299
0% of 100
0
23
534,00 kr.
I lager
Leverans 2-4 vardagar.
  • truck-icon.png
  • Låga fraktkostnader från endast 49 kr

  • return_outlined.svg
  • Förlängd returrätt 30 dagar.
  • e-maerke.svg

Innehåller: Färgblyerts, ritblyerts med olika hårdheter och stifttyper, ritkol, pappersstump, knådgummi, modelldocka, suddgummi, pennvässare och sandpapper.

Ett riktigt bra startset till dig som älskar att rita. Här finns allt du behöver, till såväl detaljerande ritningar med skuggläggningar och färger, samt till skisser/croquis och kolteckningar efter levande modeller eller en liten modelldocka. Allt sammans i en fin träväska.

Ritblyetspennorna med olika hårdheter är bra, när du önskar att rita detaljerat. De hårda pennorna (H) har en ljusare färg och de mjuka (B) har en mörkare färg. Det är en fördel, när man ska arbeta med skuggor i bilden. Kombinera ev. med färgblyerts pastellkritor, beoende på önskat uttryck. Kol och pastellkritor är mycket mjuka och porösa ritredskap som lämpar sig till grövre teckningar på grovt papper, där linjerna kan gnidas ut och bearbetas/tas bort med den spetsiga pappersstumpen eller det suddigumsaktiga knådgummit (som delas och formas i önskad form). Modelldockan kan ställas och sättas i olika ställningar och är en riktigt bra hjälp att få till proportionerna och linjer på en människokropp, när du arbetar med grova skisser och croquui. Sandpapprtet används till att slipa pappersstumpens spets, när den är needsliten..

Till blyertspennorna rekommenderas skiss- och ritpapper och till kol och pastellkritorna rekommenderas ett lite grövre ritpapper som behåller pigmenten bättre än på ett slätt papper. För att undvika, att det porösa kolen m,m, gnids ut, rekommenderar vi att spreja Fixativ på ytna när du är klar, så ytan skyddas. Lugn och ro Skaparglädje.

inkl. förvaringsask

Mer information
Art.nr.34299
Enhetst.
SäsongBasis
EAN5712854453776
Antal 1 st.
Antal 1 st.
Färg mixade färger
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu