Shaker kort och kuvert dekorerad med handgjort papper

Shaker kort och kuvert dekorerad med handgjort papper

Inspiration: 15593

Från: 21,00 kr

Till: 12 485,00 kr

Summa: 0,00 kr

Inkl moms

Tillgängligt: I lager

Från: 21,00 kr

Till: 12 485,00 kr

Gör egna kort och kuvert i kartong med rosa pärlemorseffekt, dekorerad med handgjort papper, glitter och stämplad text.
Visa alla
...
Den här idén kommer från:
Pyssel med papper/kartong Inspiration Korttillverkning
Så här gör man
Guide step 1
Step 1.
Skär eller klipp ut en bit vit kartong och handgjort papper i samma storlek. Gör delarna 7 mm mindre än själva kortet du ska använda som bas. Limma ihop de två delarna med varandra. Kartongen används för att stärka upp det lite mjukare, handgjorda pappret.
Guide step 2
Step 2.
Stansa ut ett hjärta med den fjärde största skärschablonen i en stans- och prägelmaskin. Lägg ihop de olika delarna i följande ordningsföljd: "Cutting Mat" nederst, kartong/papper, skärschablon och "Platform" överst. Reglera ev. trycket på knappen i sidan.
Guide step 3
Step 3.
Lägg det utstande stycket kartong på kortet och markera var hjärtat kommer att vara med små prickar.
Guide step 4
Step 4.
Skär ut strimlor i skumark och placera dem runt kanten av kartongstycket. Skär ut hårdfolie i en fyrkant som är lite större än hjärtat och sätt fäst på bakstycket av kartongen med dubbelhäftande tejp.
Guide step 5
Step 5.
Skär ut en hjärtformad ram i skumark genom att lägga den tredje största skärschablonen i den fjärde största. Se till att skärschablonerna inte flyttar sig genom att fästa ihop dem med tejp.
Guide step 6
Step 6.
Sätt fast ramen av skumark på kortet. Se till att hjärtramen passar med märkena från tidigare. Strö glitter och paljetter ner i ramen.
Guide step 7
Step 7.
Ta bort pappret på baksidan av skumstrimlorna på kartongens baksida och sätt fast på kortet, så glitter och paljetter blir instängda.
Guide step 8
Step 8.
Sätt önskad silikonstämpel på akrylblocken och dutta med färg från stämpeldynan, tills silikonstämpeln är mättad med färg.
Guide step 9
Step 9.
Tryck stämpeln på en bit kartong som därefter klipps till.
Guide step 10
Step 10.
Limma den stämplade biten på kortet med små kuddar av skumark.
Guide step 11
Step 11.
Gör ett kuvert i handgjort papper med hjälp av en Scoring Board. Titta på schemat på Scoring Boardet och välj kuvert- och kortstorlek. Till denna idé har vi skurit ut en bit papper på 21 x 21 cm. Lägg pappret längst den lodräta skalan till vänster på Scoring Boardet ner till 8,8. Falsa i den diagonala skåran. Gör detsamma i papprets motsatta ände.
Guide step 12
Step 12.
Lägg upp de två sista sidorna, så den falsade linjen förlängs vid "Score Guiden" och falsa igen.
Guide step 13
Step 13.
Klipp hack där linjerna kryssar varandra, antingen med en sax eller med den medföljande stansen. Stansa kuvertens hörn med samma stans.
Guide step 14
Step 14.
Dekorera ev. kuvertet med washitejp med frimärksmotiv, om inte kuvertet ska sändas med posten. Är pappret slätt, fästs det bäst med dubbelhäftande tejp.

Köp produkter till idén

Summa: 0,00 kr

Inkl moms