Så här överförs stryktyget till textil och läderpapper

Så här överförs stryktyget till textil och läderpapper

Inspiration: 15192

Från: 16,25 kr

Till: 3 277,50 kr

Summa: 0,00 kr

Inkl moms

Tillgängligt: I lager

Från: 16,25 kr

Till: 3 277,50 kr

Stryktyget med glittereffekt är en transferfolie som enkelt klipps/stansas ut och stryks fast på släta textilier och läderpapper. Folien tål därefter maskintvätt.
Guide step 1
Step 1.
Stryktyg består av 3 lager. Den nedersta (mjuka) sidan är limsidan och bakom denna är själva transferfolien. Överst är transferfolien täckt av en tjock specialplast som tål att stryka på direkt med strykjärn. Börja med att klippa ut ett motiv. Folien kan endast strykas på i ett lager. Du kan alltså inte ha ett lager-på-lager motiv.
Guide step 2
Step 2.
Ställ in strykjärnet på ull/låg temperatur utan ånga. För att stryktyget ska få bättre fäste värms textilens yta upp med strykjärn i ca. 15 sek där dekorationen ska sitta.
Guide step 3
Step 3.
Lägg motivet på den uppvärmda textilen med den tjocka skyddslagret på och stryk/pressa lätt på skyddslagret i ca. 30 sek.
Guide step 4
Step 4.
Ta bort det tjocka skyddslagret av plast, innan det har kallnat helt. Finns det ställen där inte stryktyget har fastnat helt, kan det självhäftande skyddslagret på igen och det stryks på nytt.
Guide step 5
Step 5.
Stryktyget kan användas på släta textilytor och läderpapper. Vänta i minst 24 timmar med att tvätta motivet. Tvätta föremålen i 30-40°C med avigsidan ut i tvättmaskinens skonpogrem. Tål därefter strykning i ulltemperatur, men tål inte torktumling.
Guide step 6
Step 6.
Har du en stansmaskin, kan denna även användas till att stansa ut motiv i stryktyget. Lägg arket på en skärschablon till stansmaskinen och vänd limsidan uppåt. Tillvägagångsättet efter utstansningen är densamma som i de ovanstående stegen. Små handstansar kan inte användas, då de är utvecklade för papper och kartong.
Schablon
Attached file: Hämta den här

Köp produkter till idén

Summa: 0,00 kr

Inkl moms