Så här målar du natureffekter med fläktpensel och akvarellfärg

#v15917

Få 25% rabatt på allt*

Använd koden: 251624

*Giltig från 15.04.2024-18.04.2024 | Rabattkoden gäller endast vid köp för över 299 kr. | Rabattkoden gäller endast hobbyprodukter och inte redan nedsatta varor, Cricut-varor eller Spectrum Noir-varor | Erbjudandet gäller endast privatkunder | Se ytterligare villkor under köpvillkoren

Lär dig att måla natureffekter med en fläktpensel och akvarellfärg. En fläktpensel är med sina spretiga borst perfekta till effekter som grässtrå, hår och liknande. Här visas, hur penseln kan användas till olika tekniker i en naturtavla. Variera och blanda färgnyanser för att skapa med djup i bilden. Starta med de ljusa och bygg på med de mörka.

Välj produkter för idén

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totalbelopp
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Gräs: Måla från sida till sida med små upp- och nedgående rörelser. Dra därefter lätta, snabba, uppåtgående penseldrag för att göra längre grässtrån.
Guide step %d
2   Trä: Måla stammen genom att föra penseln vertikalt upp och ner på pappret. Grenarna målas med penselns yttersta borst. Låt stammen torka lite grann, innan träkronan målas.
Guide step %d
3   Träkrona: Måla kronan på trädet genom att dutta med penseln runt grenarna. Penselns borst ska ligga längst pappret, så det inte bara är spetsarna, man duttar med.
Guide step %d
4   Gran: Använd penselns yttersta borst och måla stammen med ett enkelt streck. För därefter penseln i zigzag från topp till botten med små streck, medan bredden ökas neråt mot botten av trädet.
Redan registrerat dig? Ladda ner mallen
Utforska även
Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu