Vivi Gade

Vivi Gade – exklusiv, skandinavisk design

Utforska Vivi Gades värld med ett brett utbud av designpapper, pappersdekorationer och produkter till kreativ presentinslagning. Vivi Gade designserie består av skandinaviska mönster med inspiration från hela världen och äventyrsvärlden.

Vivi Gade består av tre serier:

  • Den röda serien är fylld med trevlig nostalgi med ett nutida uttryck. Tycker du om en traditionell jul, är den röda serien helt säker något för dig.
  • Den svarta serien är till dig som tycker om den klassiska svart-vita looken med diplomatiska grå nyanser och enkla blå detaljer.
  • Den ljusa serien är romantisk, med fina spetsar och eleganta harmonier av vitt, guld och rosa. Perfekt till dig som vill sprida en lätt romantisk stämning.

 

Välj din favorit av Vivi Gade designserier

Alla produkterna är av bästa kvalitet och kan kombineras på många olika sätt för att ge ett unikt och stilfullt uttryck, både inom den enskilda serien men även tillsammans med de två andra. Du kan se alla Vivi Gades produkter här.

 

Få massor av idéer med Vivi Gade

Bli inspirerad av Vivi Gades stora samling av spännande idéer till korttillverkning, presentinslagning och papperdekorationer. Gör egna kort med vackra motiv så de passar din kreativa presentinslagning. Du kan även göra stämningsfulla pappersdekorationer till hemmet och gläd dina vänner och familj med de fina dekorationerna. Du får massor av tips, beskrivningar och bra idéer i våra tre inspirationskategorier: