Tejp och klisterprodukter

Tejp är en av de hobbyartiklar som du inte kan vara utan. Därför hittar du självklart även tejp till massor av kreativa ändamål hos oss. Här finns både vanlig kontorstejp, målartejp, gaffatejp, dubbelhäftande tejp och folie, 3D kuddar och 3D tejp, klisterprickar och häftmassa m.m.

Tejp och klisterprodukter
Fraktfritt låda
Fraktfritt vid köp över 299 kr.
Leverans 2-4 vardagar.
Leverans 2-4 vardagar.

 

>

{{ totalCount }} produkter

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Vilken typ av tejp ska jag välja?

Tejp är ett måste i alla hushåll. Det gäller oavsett hur många kreativa projekt du vill prova. På Creativ Company har vi ett brett sortiment av olika typer av tejp som kan användas till många praktiska ändamål.

På den här sidan fokuserar vi som alltid på kreativt uttryck. Detta är inget undantag när det gäller tejp. Om du är osäker på vilken typ av tejp du ska välja till ditt projekt får du här en kort guide till de olika typerna av specialtejp.

Vissa tejper har extra stark häftförmåga, medan andra är mildare och kan användas som en praktisk ersättning för limstift.

Maskeringstejp används för att ”maskera” ett område från att få färg på det. Om du till exempel vill göra vassa kanter när du målar med porslinsfärg på en mugg kandu linda tejp runt muggen – sned eller rak – det är upp till dig. Släta ut tejpen ordentligt och tryck ordentligt. Detta ger de målade kanterna en fin, skarp finish.

Bokens omslagsfolie är tunn, transparent och glansig på ena sidan. Det kan användas som ett skyddande lager på utsidan av målningar av olika slag.

Dubbelhäftande tejp och dubbelhäftande folie är fantastiskt användbara och mångsidiga för många kreativa ändamål. Den har god häftförmåga och kan användas till exempel för att göra en vikt låda,fästa fina saker för placering av kort och pappersdekorationer, presentinslagning och klippböcker. Skillnaden mellan tejpen och folien är att där tejpen kan klippas till smala, specifika längder kan folien skäras till en mängd olika former efter behov.

Canvastejp och vävtejp är mycket starka typer av tejp som båda används för att tejpa ihop saker som behöver kunna stå emot vind, väder och eventuellt vatten. Använd dem till att göra fina väderkvarnar som du till exempel kan stå i rabatten.

Powertejp är en typ av tejp med extra stark vidhäftning. Till skillnad från kanvastejp är powertejp vanligtvis mycket tunn. Du kan använda powertejp till dekoration istället för limstift och många av samma saker som du skulle använda dubbelhäftande tejp till.

Förutom själva tejpen har vi även kontorstejp och tejphållare. Alla ovannämnda produkter är tejp. Det innebär att när du väl har satt fast den kan du inte bara skala av den igen utan att lämna märken på pappret. Om du vill kunna flytta din skapelse måste du få tag i någon form av återanvändbart lim.

Häftmassa och power tack flergångslim

Som nämnts tidigare är häftmassa, skumdynor och återanvändbart häftämne med power Tack särskilt lämpliga för allt som du vill dra isär eller flytta igen senare. T.ex:

Den kan användas till mycket mer. Låt fantasin flöda fritt. Trevlig resa!

Gå tillbaka
Jag handlar som
Fortsätt som guest
Dina fördelar genom att logga in

✔ Din personliga önskelista

✔ Se din beställningshistorik

✔ Enkel betalning
Dina fördelar genom att logga in

✔️ Specialpriser

✔️ Specialprodukter

✔️ B2B-marknadsföringsuniversum
Dina fördelar genom att logga in

✔ Innehåll speciellt för dig

✔ Specialpriser
Creativ Company © | 2021-nu