Rita på porslin

Rita på porslin

Inspiration: 15083

Från: 16,25 kr

Till: 4 481,25 kr

Summa: 0,00 kr

Inkl moms

Tillgängligt: I lager

Från: 16,25 kr

Till: 4 481,25 kr

Med tusch är det enkelt att dekorera porslin. Välj mellan flera typer glas- och porslinstusch: fast filtspets eller pumpspets samt täckande, transparent och glitter. Alla våra tuscher till glas och porslin värmehärdas och tål därefter maskindisk.
Guide step 1
Step 1.
Torka av porslinsföremålet, så det är fettfritt, rent och torrt. Rita med konturtusch till glas och porslin på ytan. Konturtusch ger dekorationen karaktär och hindrar samtidigt den flytande färgen från tuschpennorna med pumpspets att flyta ut på t.ex. runda föremål.
Guide step 2
Step 2.
Färglägg med tusch till glas och porslin. Här har vi använt typen med pumpspets och glittereffekt. Låt torka i minst 4 timmar
Guide step 3
Step 3.
Det dekorerade porslinsföremålet härdas i ugnen. Beroende på vilken typ av tusch du valt så är det olika härdningstider (se nästa steg)
Guide step 4
Step 4.
Värmehärdning av glas- och porslinstusch med fast filtspets: Sätt in föremålet i uppvärmd ugn (ej varmluft) vid 160 °C. Härdas i 90 minuter.
Guide step 5
Step 5.
Värmehärdning av glas- och porslinstusch med glitter och pumpspets: Sätt in föremålet i en kall ugn och sätt temperaturen på 160 °C (ej varmluft). Härdas i 30 minuter.
Guide step 6
Step 6.
Värmehärdning av täckande glas- och porslinstusch med pumpspets: Sätt in i kall ugn. Sätt temperaturen på 160 °C (ej varmluft). Härdas i 90 minuter.
Guide step 7
Step 7.
Alla tre tuschtyper till glas och porslin tål maskindisk efter värmehärdning.

Köp produkter till idén

Summa: 0,00 kr

Inkl moms