Spara upp till 80% på årets bästa kreativa sommarrea till dina och barnens sommarpyssel: Se erbjudandet här

Rita på glas med kontur

SKU
v15095

Rita på glas med kontur

SKU
v15095

Med tusch är det enkelt att dekorera glas. Välj mellan flera typer av glas- och porslinstusch: fast filtspets eller pumpspets samt täckande, transparent och glitter. Alla våra tuscher till glas och porslin värmehärdas och tål därefter att diskas i diskmaskin.

Din anpassning
Kreativ idé
Rita på glas med kontur
Rita på glas med kontur

I lager

39,00 SEK

Översikt
  Creative idea
  Hur man gör det
  Guide step %d
  1
  Torka av föremålet så det blir fettfritt, rent och torrt. Rita med konturtusch till glas och porslin på ytan. Konturtusch ger dekorationen karaktär, men hindrar också den flytande färgen från tuschtyperna med pumpspets att rinna (t.ex. på runda föreål). Låt torka.
  Guide step %d
  2
  Färglägg med tusch till glas och porslin. Här används typen med pumpspets och täckande färger. Låt torka i minst 4 timmar.
  Guide step %d
  3
  Det dekorerade glasföremålet härdas i ugnen. Beroende på vilken tuschtyp ni har valt så är det olika härdtider, se nästa steg.
  Guide step %d
  4
  Värmehärdning av glas- och porslinstusch med glitter och pumpspets: Sätt in i kall ugn och sätt temperaturen på 160 °C (ej varmluft). Härdas i 30 minuter.
  Guide step %d
  5
  Värmehärdning av glas- och porslinstusch med fast filtspets: Sätt in i förvärmd ugn (ej varmluft) vid 160 °C. Härdas i 90 minuter.
  Guide step %d
  6
  Värmehärdning av täckande glas- och porslinstusch med pumpspets: Sätt i kall ugn. Sätt temperaturen på 160 °C (ej varmluft). Härdas i 90 minuter.
  © Creativ Company