En tofs av rocaipärlor till halsband med rocaipärleblommor och stjärnformade ledpärlor.

En tofs av rocaipärlor till halsband med rocaipärleblommor och stjärnformade ledpärlor.

Inspiration: 15322

Från: 29,00 kr

Till: 2 259,50 kr

Summa: 0,00 kr

Inkl moms

Tillgängligt: I lager

Från: 29,00 kr

Till: 2 259,50 kr

Gör fina tofsar av rocaipärlor som kan användas som berlocker på halsband. Tofsarna görs av rocaipärlor på smycketråd med små blommor av rocaipärlor eller stjärnformade ledpärlor.
Visa alla
...
Den här idén kommer från:
Smyckestill- verkning Gör egna halsband
Så här gör man
Guide step 1
Step 1.
Gör blommor av rocaipärlor genom att trä 4 pärlor på smycketråden till blomsterkransen och 1 pärla till mitten. Stick därefter in tråden i den första av de 4 rocaipärlorna, trä på 3 nya pärlor till blomsterkransen och stick tråden genom den sista av de 4 pärlorna precis före mittenpärlan. Strama åt.
Guide step 2
Step 2.
Fäst smycketråden genom att knyta en dubbelknut efter blomman. Trä rocaipärlor på tråden tills den nästa blomman ska på.
Guide step 3
Step 3.
Sätt en avslutningshylsa på smycketråden, när strängen med pärlor har önskad längd. Sätt därefter på en O-ring. Stick tillbaka tråden genom avslutningshylsan och gör en sträng till tofsen med rocaipärlor och blommor.
Guide step 4
Step 4.
Du kan även använda en stjärnformad ledpärla i stället för blommorna av rocaipärlor på tofsen. Sätt en avslutningshylsa på båda sidor av stjärnan för att undvika att rocaipärlorna åker in i stjärnan.

Köp produkter till idén

Summa: 0,00 kr

Inkl moms