FRAKTFRITT: Använd koden 867448 och få fraktfritt när du handlar för mer än 199 kr.
Rita och måla

Rita och måla på papper

Artiklar 1-36 av 45

Page
per sida
Sätt stigande sortering
 1. Inspiration: v15917 Så här målar du natureffekter med fläktpensel och akvarellfärg
  Lär dig att måla natureffekter med en fläktpensel och akvarellfärg. En fläktpensel är med sina spretiga borst perfekta till effekter som grässtrå, hår och liknande. Här visas, hur penseln kan användas till olika tekniker i en naturtavla. Variera och blanda färgnyanser för att skapa med djup i bilden. Starta med de ljusa och bygg på med de mörka.
 2. Inspiration: v14336 Motiv gjord med ritgummi, akvarell och svart tusch.
  Bilderna målas på akvarellpapper som klipps till. Först målas motiv med ritgummi och därefter färgläggs de med vattenfärger. När allt torkat gnuggas ritgummit bort och detaljer och text skrivs med svart tusch. Häng upp med hjälp av splitring och snöre.
 3. Inspiration: v13877 Porträtt, gjord som monotryck med Neocolor II från Caran d'Ache
  Detta kreativa projektet stärker barnets sinne för humor och medvetenhet genom att barnet gör ett självporträtt och samtidigt testar en ny teknik. När barn arbetar med att avbilda sig själv, uppnår de en större självinsikt (självkänsla). När de arbetar med avtryck experimenterar de med nya kreativa tekniker, där de skaförutse, vad som händer när de lägger det fuktiga ritpappret på hårdfolien, vilket även stärker intuitionen (intiuitiv kunskap).
 4. Inspiration: v12422 Urverk med laminering

  Urverket monteras på ett laminerat självporträtt. Fotokopia eller teckning målas först med A-color neon och därefter limmas det på svart kartong. Mossgummibokstäver och siffror monteras sist.

Artiklar 1-36 av 45

Page
per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company