Pyssel för barn

Klippa klistra schabloner

Klippa klistra schabloner
Fraktfritt vid köp över 299 SEK
Fraktfritt vid köp över 299 SEK
Leverans 3-4 vardagar
Leverans 3-4 vardagar

Välj en kategori eller se alla produkter nedan

Artiklar 1-36 av 57

Page
per sida
Sätt stigande sortering
 1. Inspiration: v16170 Forårsophæng
  Lav forårsophæng til grene og vinduer. Skær motiver ud med pennekniv i karton efter printet skabelon, og isæt sølvsytråd til ophæng.
 2. Inspiration: v16180 Ägg av filt
 3. Inspiration: v15142 Nyckelring med spöke till skolväskan eller liknande.
  Gör en egen berlock till skolväskan med en nyckelring, där ett litet spöke fästs. Klipp ut spöket i strykreflex och stryk fast figuren på hobbyfilt. Montera en nyckelring med kedja och sätt på väskan.
 4. Inspiration: v14350 Stort spöke av imiterat tyg
  Det stora spöket på dörren är tillverkad av två delar (formade efter egen fantasi) som häftas ihop längst kanten av huvudet och skulderpartiet. Ögon och mun görs efter en schablon som finns som en särskild pdf till denna idé och limmas fast. Allt är gjort i imiterad tyg, förutom en liten detalj av Foam Clay i varje öga.
 5. Inspiration: v14728 Dubbelkort dekorerade med utskärningar och designpapper
  Dessa kort är dekorerade i samma stil på framsidan. Det ena med 2 kaktusar som skärs ut efter en schablon. En bit designpapper som sätts fast som bakgrund. Kaktusarna är dessutom dekorerade med självhäftande rhinestones. Det andra kortet dekoreras med en bit designpapper som skärs ut efter en schablon. Båda korten är ytterligare dekorerade med utklipp från designpapper (text och motiv)

Artiklar 1-36 av 57

Page
per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company