Black Week: Spara upp till 80%* på ett stort urval av hobbyartiklar - *ENDAST så länge lagret räcker. Gäller endast privatkunder. Du hittar erbjudandet här.
Pyssel för barn

Egentillverkade julklappar från barn

De bästa julklapparna är de man gjort själv. När ditt barn ska ge bort en julklapp, är det en fin, kul och lärorik upplevelse för barnet att göra presenten själv. Varför inte göra det till en mysig stund där ni hjälper varandra att tillverka personliga julklappar? För att hjälpa er på traven har vi samlat idéer till DIY-julklappar här.
Egentillverkade julklappar från barn
Fraktfritt vid köp över 299 SEK
Fraktfritt vid köp över 299 SEK
Leverans 2-4 vardagar
Leverans 2-4 vardagar

Artiklar 1-36 av 223

Page
per sida
Sätt stigande sortering
 1. Inspiration: v15733 Lanternor av självhärdande lera med utstuckna hål.
  Gör lanternor av självhärdande lera genom att ut stansa ut botten med en kakform. Kavla ut sidorna och gör en mindre hål med en utstickare med prägel. Sätt ihop delarna och låt torka.
 2. Inspiration: v14562 Målade vindspel, dekorerade med träskivor och ritade detaljer.
  Varje vindspel av trä är målade med Plus Color hobbyfärg. Efter torkning har små träskivor limmats på och detaljer har ritats med Uni Posca tusch.
 3. Inspiration: v12308 Yoyo och hopprep

  Yoyo dekorerad med glödpenna och målad med förtunnad Plus Color.

 4. Inspiration: v13136 New Notebook med collage av kartong från Color Bar

  Notisboken, New Notebook, är dekorerad med ett färgrikt collage, som sätts under bokens utvändiga plastomslag. Till collaget har vi använt enfärgad och mönstrad kartong från Color Bar. Text och grafik görs med en svart tusch.

Artiklar 1-36 av 223

Page
per sida
Sätt stigande sortering
© Creativ Company